Şimdi Ara

Başınızdan Geçen Paranormal Olay Hikayeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başınızdan Geçen Paranormal Olay Hikayeleri

Paranormal olaylar, bilimsel olarak açıklanamayan, doğal olmayan ve genellikle ürkütücü olaylardır. Bu tür olaylar, tarihin her döneminde ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanmıştır. Bazı kişiler, başlarından geçen kısa bir olayı anlatırken, diğerleri daha uzun ve karmaşık hikayeler paylaşırlar.

Yaygın Paranormal Olay Türleri

Yaygın paranormal olay türleri arasında şunlar yer alır:

• Hayalet gözlemleri
    • Poltergeist aktiviteleri (nesnelerin hareket etmesi, seslerin duyulması)
    • Rüyalar ve vizyonlar
    • Ortam algıları
    • Bilinmeyen varlıklarla etkileşimler

Kısa Bir Olay Örneği

Birçok kişi, hayatlarının bir noktasında doğaüstü bir olay yaşadığını iddia etmektedir. Örneğin, bir kişi yalnızken ayak sesleri duyduğunu veya arkasında bir nefes hissettiğini anlatabilir. Bu tür deneyimler, genellikle kısa sürelidir ve somut bir kanıt bırakmaz.

Hikayelerin Gücü

Paranormal olay hikayeleri, yüzyıllar boyunca anlatılmıştır. Bu hikayeler, korku, merak ve gizem duygularını uyandırır. İnsanlar, bu hikayeleri dinleyerek kendi korkularıyla yüzleşebilir ve bilinmeyenin gizemini keşfedebilirler.

Sonuç

Paranormal olaylar, varlığı bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da, birçok kişi bu tür deneyimler yaşadığını iddia etmektedir. Başınızdan geçen kısa bir olay olsa bile, bu tür hikayeler, insan deneyiminin gizemli ve merak uyandırıcı yönlerini ortaya koymaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi birini anlatayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere markette üç harfli ne kadar diyeceğime cin ne kadar diye sormuştum. Sonra yerken az daha boğuluyordum. Hala anlatırken korkarım.
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    En korkuncunu

• Başınızdan Geçen Paranormal Olay Hikayeleriniz

düneyn heç tanımadığım bir kedi sırf insana benziyom diye kucağıma oturdu

• Köyde dedemlerin evinin üst katında bu zamana kadar kalan neredeyse herkes o evde bir şey olduğunu söyledi. Birkaçını anlatmak istiyorum. Akrabalarımdan biri gece yatarken odanın içinde namaz kılan beyaz kıyafetli varlıkların olduğunu ve uyuyamadığını söylemişti. Diğer bir olay ise başka bir akrabam orada kaldığında cam kenarındaki yatakta yatmış ve camdan dışarı baktığında bahçedeki ağaçları insan kafası biçiminde görmüş ve ona doğru baktıklarını fark edip sabaha kadar uyuyamamış. Bir kere de ben orada kaldım. Gece kuzenimin çığlığı ile uyandım. Tuvalete giderken benim olduğum odadan geçmesi gerekiyordu. Benim yanımda beyaz giysili bana doğru bakan bir varlığın olduğunu görmüş ve çığlık atmış. Evde gerçekten birşeyler var ama bilmiyorum.

• Evde tek kalıyordum bir dönem ailem memleketteydi. Neyse sabah uyandım yatagimin yanında küçük dolap var onun üzerinde çaydanlık vardı. Gece nasıl geldi daha doğrusu nasıl getirdim hiç ama hiç hatırlamıyorum.
    Yine tek kaliyorum, salonda puzzle var asılı. Uyandım salona geçtim baktım indirilip koltuğun üzerine konmuş yani düşme ihtimali 0 . Onu da ben yaptım heralde ama hiiiccc bilmiyorum.
    Bunun gibi çok var bende. Artık alıştım gerçi kapıyı falan kitliyo bizimkiler gece evden kaçmayım diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambitious_man

Köyde dedemlerin evinin üst katında bu zamana kadar kalan neredeyse herkes o evde bir şey olduğunu söyledi. Birkaçını anlatmak istiyorum. Akrabalarımdan biri gece yatarken odanın içinde namaz kılan beyaz kıyafetli varlıkların olduğunu ve uyuyamadığını söylemişti. Diğer bir olay ise başka bir akrabam orada kaldığında cam kenarındaki yatakta yatmış ve camdan dışarı baktığında bahçedeki ağaçları insan kafası biçiminde görmüş ve ona doğru baktıklarını fark edip sabaha kadar uyuyamamış. Bir kere de ben orada kaldım. Gece kuzenimin çığlığı ile uyandım. Tuvalete giderken benim olduğum odadan geçmesi gerekiyordu. Benim yanımda beyaz giysili bana doğru bakan bir varlığın olduğunu görmüş ve çığlık atmış. Evde gerçekten birşeyler var ama bilmiyorum.
    Gelecek yaz o evde bir süre kal, bakalım ne olacak ben de merak ediyorum

• quote:

Köyde dedemlerin evinin üst katında bu zamana kadar kalan neredeyse herkes o evde bir şey olduğunu söyledi. Birkaçını anlatmak istiyorum. Akrabalarımdan biri gece yatarken odanın içinde namaz kılan beyaz kıyafetli varlıkların olduğunu ve uyuyamadığını söylemişti. Diğer bir olay ise başka bir akrabam orada kaldığında cam kenarındaki yatakta yatmış ve camdan dışarı baktığında bahçedeki ağaçları insan kafası biçiminde görmüş ve ona doğru baktıklarını fark edip sabaha kadar uyuyamamış. Bir kere de ben orada kaldım. Gece kuzenimin çığlığı ile uyandım. Tuvalete giderken benim olduğum odadan geçmesi gerekiyordu. Benim yanımda beyaz giysili bana doğru bakan bir varlığın olduğunu görmüş ve çığlık atmış. Evde gerçekten birşeyler var ama bilmiyorum.
    Bı kaç gün kalmayı dene orda gelişmeleri bize aktar olurmu

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Korkuncmus

• Bi kaç sene önce koltukta gece yarısı tabletle birşeyler çizerken arkamda bembeyaz bir şey vardı. Hatırlamıyorum çok ama teni bembeyaz yüzü de vardı galiba, bi an arkada koltukla duvarın arasındaki yerden çıkmıştı. Korkudan ağlayacaktım az daha.

Diğeri ise arkadaşım bize gelmişti öğlen saatinde felan koridorun ışığı açıktı, biz korkunç şeyler hakkında felan konuşuyorduk ailem felan evde yoktu ikimiz vardık konuşurken bi ara koridorun ışığı kapandı biz ikimiz çığlık çığlığa annem gelene kadar koridor kapısına bakıyoduk annem gelince baktık sanırım ampul patlamıştı.

Bana göre en korkuncu bu olacak:
    Bi sene önceki tatilde kuzenime gittiğimde dabbe 6 izlemiştik. Daha sonra evde tele dabbe 6 da ki bir sahneyi YouTube'a arattım. Gece 10-11 olması lazım tam arattım videoyu açıcam elektrikler gitti. O anki korkumdan kalp krizi geçirecektim adeta aşırı korkuyorum karanlıktan zaten + bu da olunca pert oldum

• Bir zebani tarafından az kalsın cehenneme çekiliyor olmam. Çok korkunçtu.
  • (Çok riskli oldu) - like ve yorum atmayı unutmayın. Deseysin tam olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilaktoz -- 1 Aralık 2019; 13:23:47 >
  • Kendi elimizle alıp içine çeşmeden su koyduğumuz biri bakır tas, biri pet şişeye, cinlerin cisim naklettiğine, yani bi nevi ışınlanma da denebilir, bizzat şahit oldum. Tabi spontane olaylar değildi, bu varlıklarla iletişimi olan şahısların aracılığıyla oldu. Üstlerini normal ince bir bezle kendimiz örttük, kağıt üzerine birkaç sembol çizip bişeyler okuyup yaktılar, sonra üzerinde gezdirdiler. Sonra iki olayda da bezleri bi kaldırdık, berrak sular çamura dönmüş, 2 sn önce elimizle yoklattırdıklarında boş olan kapların içinden çeşitli cisimler çıktı. Büyük kapı kiliti, iğne vs. Söylediklerine göre toprak altında gömülü cisimleri çıkarıp getirmişler. Gösteri olduğunu düşünmememiz için herşeyi bize yaptırdılar.

Açıkcası zaten varlıkları dinen, özellikle Süleyman peygamber üzerinden bildirildiği için inansam da çok şaşırmıştım. Bunlara şahit olduktan sonra, ışınlanma olayının birgün teknolojik altyapısı sağlanarak insanlar tarafından kullanılabileceğini ciddi olarak düşünmeye başladım. Sonuçta boyutlararası bir geçiş sağlayabiliyorlar. Tanık olduğumuz çoğu teknolojik gelişmenin de cinlerle bağlantısı olduğuna inanıyorum. Nitekim Piri Reis bile haritasıyla ilgili notlarında bunlardan bahsediyor. Ortada bir ilim var, kimisi bu ilmi Allah yolunda insanlara hizmet için kullanırken, kimisi de şeytana hizmet için kötü yolda kullanıyor. Boyut farkı olsa da cinlerle birlikte yaşıyoruz. Paranormal olay denen şeyler de tamamen bununla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 1 Aralık 2019; 17:11:13 >

• Orada tek başıma hayatta kalmaya cesaret edemem. Kuzenlerim filan geldiğinde kalabilirim. Aklıma birkaç olay daha geldi bu evle ilgili. Annem evlenmeden önce evin içinde renkli gözlü kedi görmüş. Bir an nereden geldiğini bilememiş. Odadan hızla çıkıp merdivenlere doğru ilerlemiş. Sonra tekrar başkalarıyla içeri girdiğinde kediyi görememişler. Aklıma evde daha önce büyü yapılıp yapılmadığı veya evin altında bir mezarın olup olmadığı geldi ama bilmiyorum açıkçası.

• Bu cinler hep müslümanlara mi dadanıyor arkadaş bu nedir

En büyük korkunuz kendinizdir. O korkuyu siz kendiniz oluşturursunuz. Doğa-üstü olayların olmadığını da anlayın artık. Yok büyü yok cin. Sonra batı niye gelişmiş diye ağlamaya devam edersiniz.

• quote:

Orada tek başıma hayatta kalmaya cesaret edemem. Kuzenlerim filan geldiğinde kalabilirim. Aklıma birkaç olay daha geldi bu evle ilgili. Annem evlenmeden önce evin içinde renkli gözlü kedi görmüş. Bir an nereden geldiğini bilememiş. Odadan hızla çıkıp merdivenlere doğru ilerlemiş. Sonra tekrar başkalarıyla içeri girdiğinde kediyi görememişler. Aklıma evde daha önce büyü yapılıp yapılmadığı veya evin altında bir mezarın olup olmadığı geldi ama bilmiyorum açıkçası.

• quote:

Orada tek başıma hayatta kalmaya cesaret edemem. Kuzenlerim filan geldiğinde kalabilirim. Aklıma birkaç olay daha geldi bu evle ilgili. Annem evlenmeden önce evin içinde renkli gözlü kedi görmüş. Bir an nereden geldiğini bilememiş. Odadan hızla çıkıp merdivenlere doğru ilerlemiş. Sonra tekrar başkalarıyla içeri girdiğinde kediyi görememişler. Aklıma evde daha önce büyü yapılıp yapılmadığı veya evin altında bir mezarın olup olmadığı geldi ama bilmiyorum açıkçası.
    Kuzenlerini ikna edip orada bir süre kalabilirsin, neler olduğunu da bizlere burdan bildirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.