Şimdi Ara

Basit Banka İşlemleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. Yatırım yapmak için bankacılık işlemleri hakkında bazı kafamda sorularım var.

1-) Bankaya yatırım yapıcam diyelim. Vadesiz ve vadeli mevduat olmak üzere 2 tane hesabım var. Vadeli hesabımdan bankamatik cihazından para çekilmesini bankaya talimat vererek yasaklayabilir miyim? Sadece vadeli hesaptan bankaya kendim gittiğim dahilde para alımının sağlanmasını istiyorum.
    2-)Altın hesabı, döviz hesabı gibi yatırım hesapları var. Bunlara para yatırmak için bankaya mı gitmek zorundayım? Bankamatikten de altın hesabıma veya döviz hesabıma para yatırabilir miyim? İnternet bankacılığından sadece eft ile mi(altın hesabıma,döviz hesabıma) yatırım yapabilirim?
    3-)İnternet bankacılığından ücretsiz bir şekilde vadesiz hesabımdan altın hesabıma ya da döviz hesabına para aktarımı yapamaz mıyım?

• Merhaba,

1-Vadeli hesaplardan kartınla para çekemezsin/yatıramazsın. Sadece şubelerden yapabilirsin bu işlemi.
    2-Atm'den hesabına para yatırdığın zaman internet şubesinden altın/döviz/yatırım fonu alım satımı yapabilirsin. Önemli olan hesabında para olması.
    3-Alım satım işlemlerinin tamamını internet şubesinden ücretsiz bir şekilde yapabilirsin. Tavsiyem, alım satım işlerinizi mesai saatleri içinde tamamlamanız.
    4-Sonuç olarak hesabına bir şekilde para yatırdığın takdirde (atm'den, şubeden veya eft göndererek) bütün işlemlerinin internet şubesinden yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.