Şimdi Ara

Basit bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay ömrünüz kalsa bir hastalıktan dolayı,sevmediğiniz insanları öldürür müydünüz?

• Sevmediğim insanları değil de insanlara zarar veren insanlara büyük zararlar verebilirdim. Darp ve öldürmek insanlık dışı bir şey bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok öldürmezdim ama gasp tarzı işlere girerdim sırf heyecan olsun diye. bi de zengin bi mahallede araba lastikleri patlatmak, sokak boyunca lambaları indirmek camları kırmak falan o tarz mallıklar yapardım
  • Gider ayak cehenneme bilet mi aliyon kardes ne gerek var sevmiyorsan birini olmesi mi gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Gider ayak cehenneme bilet mi aliyon kardes ne gerek var sevmiyorsan birini olmesi mi gerekir

Sevmemekten kastım o kadar basit değil tabi.Misal adamın biri devlet dairesinde çalışıyordu,çok üzerine gitmişler sürekli rahatsız etmişler,adam gitmek istemiş engellemişler en sonunda işi bırakmış.Daha sonra parasızlık ve psikolojik bunalımla kafayı yemiş iyice ve silah alıp eski çalıştığı daireye giderek 6 kişiyi öldürdükten sonra intihar etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actaest

quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Gider ayak cehenneme bilet mi aliyon kardes ne gerek var sevmiyorsan birini olmesi mi gerekir

Sevmemekten kastım o kadar basit değil tabi.Misal adamın biri devlet dairesinde çalışıyordu,çok üzerine gitmişler sürekli rahatsız etmişler,adam gitmek istemiş engellemişler en sonunda işi bırakmış.Daha sonra parasızlık ve psikolojik bunalımla kafayı yemiş iyice ve silah alıp eski çalıştığı daireye giderek 6 kişiyi öldürdükten sonra intihar etmiş.

Anladim ama bu durumda kalsamda yapmazdim cunku inancli bir insanim birini olduremem baska bir aciklamasi yok ama oldurmek isteyecegim cok insan var.(Diip vepde $€ri qatil arayan qnqlara duyrulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri için tek bir kaynak
    5 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.