Şimdi Ara

Geometri için tek bir kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Geometri için tek bir kaynak

(En Son Oy Tarihi: 5.9.2024)
Giriş
  • Geometri için kalan zamanda tek bir kaynağı sağlam bitirmeyi düşünüyorum.Sizce bu hangisi olamalı? Aklımda Acil var gibi ama Karekökte çözülmeli diyenler oldu. Mezunum,orta seviyeyim kendimi geliştirmek için sağlam bir şeyler arıyorum. Şu an 3d'yi çözüyorum ek olarak ara ara dershane kaynaklarından çözüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Acil veya orijinal. Karekök klasik tipte genelde. Yeni nesile uzak kalırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler hocam, dershanede ki arkadaşlarım orijinalin çok ağır olduğunu söylediler bir an korktum ister istemez. Bir bilginiz var mı Acil mi daha zor Orijinal mi ya da aralarında ki fark hakkında bilginiz var mı?
  • freedombirdsbbg kullanıcısına yanıt
    İşlerdeki adam orijinal daha zor demişti
    ama orijinalde 3 e ayırmış bir konuyu sarı mavi kırmızı diye. Sarı kısım klasik tipte ve kolay temel için. Mavi kısım yeni nesil tipte ösym tarzı sorular diye geçiyor ve ilk kısımdan daha zor. Kırmızı kısım en zor kısım ösym tipi orijinal sorular diye geçiyor. Seviyesi böyle yani geneli zor değil kolay orta zor tipte soruları var

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim.
  • Acilden şaşmayın derim

• Scath S kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bs or orijinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senenin başından beri tek kaynakla gidiyorum o da acil. Analitik,katı cisimler ve çemberin sonu kaldı

• Hocam bilgi sarmal ve endemik yeni nesili bitireceğim 1 ay içinde 6 7 yapıyorum denemelerde şu an (çember katı cisim eksik) acil sınava kadar biter mi 3 ay içinde yani epey kalın geldi gereksiz bir bölüm varsa onu söyleyin sona atayım

• Kral bende
    Ayt karekok geometri var boru gibi eger onceden bilgi sarmal birey b gibi kaynaklar cozduysen acil al

• Hocam eğer çok iyi çalışabiliyorsanız bitirebilirsiniz. Ama acilsiz iyi yapan insanlar da var öyle diyim. Yani ahım şahım değil. Acilde A testleri gereksiz gelebilir. Direk A+ testlerini çözebilirsiniz vakit kazanmak için.

• Üçgen a+
    Analitik a+
    Dörtgen a+

Buralar mükemmel geliştiren yerler hocam. Zamanın kısıtlı olursa bunlar yeterli olur.
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam katı cisimleri nasıl pek iş yok mu bir de sarmal hakkında fikriniz var mı direkt acil de geçebilirim seviyem orta yani

• Hocam bilgi sarmal endemik sonrasında acil a+ çözmek daha mantıklı olur o zaman benim için teşekkür ederim

• Hocam seviye ortaysa bilgi sarmalı çözmene gerek yok bence çünkü ortanın bi tık altı bir kitap.
    Katı cisimler kısmıda gerçekten çok iyi, ben zamanın kalmazsa diye söylemedim ama o kısımda süper.
    Sonrada acil geo denemeleri patlatırsın bidahada soru kaçmaz hocam (:

Sonra ver elini boun managementttt :D
  • Önemli değil

• thebossmyy kullanıcısına yanıt
    Ahahaha inşallah hocam acile başlayayım direkt o zaman teşekkürler hocam vaktini aldım akşam akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: thebossmyy

Hocam seviye ortaysa bilgi sarmalı çözmene gerek yok bence çünkü ortanın bi tık altı bir kitap.
    Katı cisimler kısmıda gerçekten çok iyi, ben zamanın kalmazsa diye söylemedim ama o kısımda süper.
    Sonrada acil geo denemeleri patlatırsın bidahada soru kaçmaz hocam (:

Sonra ver elini boun managementttt :D
    Ilk kaynagim oldugu icin olabilir ama bence Acil daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 31 Ocak 2020; 10:13:44 >
  • Lucy13 kullanıcısına yanıt
    BS daha mı zor diyorsun idrak edemedim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.