Şimdi Ara

Basit bir soru? :) En iyi SD görüntü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 42" lik LED aydınaltmalı bir LCD tvde en iyi SD görüntüyü almak için sizce "ibm chipsetli goldmaster modelleri" - "teledünya HD kutusuyla SD görüntü" - "teledünya SD kutusuyla SD görüntü" Bunların hangisiyle en iyi SD görüntü alınır? teledünya ayrımını yanlış yaptıysam kusura bakmayın. HD konusuna hiç girmiyorum malum kanallar kısıtlı zaten. sonuç olarak en iyi SD görüntü hangisiyle elde edilir??

http://www.teledunya.tv/herkeseteledunya.html (teledünyanın 30ay taahhüt süresi can sıkıcı biraz..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 12 Mart 2011; 23:22:03 >

• Merhaba oktaysar;

Görüntü konusuna hiç değinmeyeceğim ama teledünya için ufak bir bilgi vereyim.

30 Ay taahhüd gerçekten can sıkıcı,üstelik memnun kalmadığınız durumda sanki suçlusu bizmişiz gibi bide cezai bedel ödetiyorlar ben buna karşıyım.Size tavsiyem bu platformu düşünürseniz settopbox almayın,en güzeli 90 ile 100 TL arasında satılan teledünya conax modül almak.Böylece taahhüdsüz SD veya HD paketlere kısa süreli üye olup deneme yapabilirsiniz.Memnun kalmamanız durumunda üyeliği hemen iptal edip modülüde fiyatı ucuz olduğu için kısa sürede elden çıkarabilirsiniz.Yani zararınız olmaz.

NOT: Kablo tv de Conax modülü kullanabilmek için TV nin DVB-C MPEG2 ve MPEG4 destekli HDTV olması gerekiyor.

Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 13 Mart 2011; 8:51:50 >

• Teledünya HD ile izleyenler SD görüntüden çok memnunlar, bu aklımı çeliyor sağ ol açıklamalar için, modüllü tv ile modülsüz arasında da zaten 200tl fark var sırf modül için almaya değmez heralde.. hayırlısı bakalım kampanyayı net bir şekilde satıcı ile görüşmek daha mantıklı. Yine de IBM chipsetli goldmasterlara göre kalitesi nasıl onu bilseydim çok iyi olurdu teledünyaya hiç bulaşmazdım, ama ikisini de kullanan forumda yok denecek kadar azdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi TV daha iyi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.