Şimdi Ara

Basit free server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar şöle realmlist adresini alip yazip girilcek ek biy istemeyen bi free server yok mu ya herşeyin çalışmasına gerek yok yeter ki girip oynayabiliym biraz ya:(
    sombrenuite girelim dedik onda da connectingde kalio öyle connecting takilio gicik oldum giremiorm hicbisye raidens wowu denedim ona da girmedi:(

• hocam sende bis orun var o halde. sombrunite de oynuyorum. hiç bir soun yok. tavsiye edebileceğim en iyi server. sitesine gir zaten yazıyo. yapman gereken hemachi kurmak. bide 1.11.x e getirmek wowunu. başkada bişe istemiyo.
  • sombrunite de forumda yöneticilerin ilgisi sıfır ! 2 gündür acc açılmadı, 1dk lık iş kimse bana yoğunuz demesin, madem bi hizmet veriyosunuz, forumlarda reklam yapıyosunuz, ozaman herşeyi kakkıyla yapın !!!!
  • wot da felan oynamaya çalış bakalım. aydır account bekleyenler var. bi admini yada gm ye sordunmu neden açmadıklarını. eminim bi sebebi vardır. ben memnunum şahsen yöneticierden.
  • Arkadaşlar herkesi playnetime bekliyorum.

www.playnetim.com

Bu adrese üye olun sonra forumda oyuna giriş için herşey yazıyor zor ama giriyoruz yani Ben 9 kere yükleyip sildim oldu :D
  • ya bak başlıga da yazdım basit free server die:D
    playnetimi denedim verdikleri şeyleri indirdim bi attim klasöre bidaha wow çalışmadı bırak wowu wow klasörü bile açılamaz oldu:DPlaynetim çok tehlikeli nerde hata yaptıgmı da bilemiom e tabi sen bi tutorial hazirlayip bak sirarsiyla sunu sunu yapcaksin dersen sana guvenip bidaha denerim ama bidaha kendi başıma allah korusun
    şimdi konu başlıgını tekrarlıorm şöle basit normal bi free server sadece girişi kolay olsun rahat rahat baglanam
    sombrenuit demeyin 1.11 i indirebilcek kotam yok 1.10dayım 1.10dan 1.11e geçişi de bulamadım o yusden sombrenuit biraz beklicek beni:P
  • realmist i
    set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
    yaptıgın zaman versıyonun orjınalınkıyle aynı olur sonra realmıstını hangı serverda oynayacaksan ona göre degıstırırsın
    tam emin degilim ama bu sekılde olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.