Şimdi Ara

basit mi basit soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mercimek şekline sadece kondansatörler sahip değildir. ptc, ntc ve varistörlerde mercimek şeklinde olabilirler. verdiğin resim her ne kadar belisiz olsada rengi ve bağlanış şekli büyük olasılıkla diyot olduğunu gösteriyor. eğer gövdesinin bir ucunda beyaz bir şerit varsa kesinlikle diyottur.
  • .. olmamış çocuğa isim biçiyoruz gibi geldi bana artık bu konu önümüzde ne bir net forto var nede elle tutulur başka bir şey bu konu üstüne yorum yapılcak... sadece tahminlerimizi söyleyebiliriz...
  • 1.si, ben size, efendim bana şu resimdekinin ayrıntılarını verin bakayım, artık kodu mu serisi mi ne varsa hepsini o resimden bulun, demedim.
    dedim ki,
    "bu resimde çizgi içine aldığım bir şey var
    bunun adını çok merak ediyorum "
    yalnızca "adını" yazdım.
    bu kadar.yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.sanırım konu amacına ulaştı.daha uzatmayı düşünmüyorum ben.rahatsızlık verdiysem özürlerimi kabul edin.
    2.si,araştırmamdan şüphesi olan arkadaşa,z.ı.n.d.ı.k.,merak etme zaten bunu araştırırken baskı devre yapmadan girdim aktif pasif devre elemanlarından çıktım 3 gün,baktım bunu bir türlü bulamıyorum dedim sorayım.çünkü heryerde sembolik şekilleri var gerçek resimlerini bulamadım pek fazla.son olarak da buraya yazdım.bu forumda senden fazla kişiye yardım ettiğimden emin olabilirsin,ve senden fazla kişiye yardım eden başkaları da var.ne kadar araştırmasız gelseler de yine de yanıt vermenin bir üslubu vardır ve onu korumaya çalıştık.biraz onu öğren derim.
    örneğin,ben size ayrıntı sormuş olsaydım,ki sormadım,derdin ki,"arkadaşım bu resim fazla bulanık olduğu için anlaşılmıyor.daha net bir foto koy ki yardımcı olabilelim.benim tahminimse bilmemne bilmemne."ultramehmet'in yazdığı gibi aynen.
    3.sü,dergul evet bir tarafında şerit var ama gri.sanırım dediğin gibi.teşekkür ederim.emcyaman,açıklamalı yazın için teşekkürler.
    4.sü,r2d2droids,amacın forumda birşeyler paylaşmak ya da birşeyler öğrenmek olsun bence.sorularla ilgili yorumlar yapmaya giriyorsan foruma ona lafım yok tabi.
    5.si,insanların meraklarına biraz daha saygılı olabilirsiniz.bana her konuştuğum insan "abi kadavralar nası, kokuyorlar mı nası kestiniz mi biçtiniz mi" diye soruyor, hiçbirine ukalalık yapmıyorum.benim de elektronik konusunda fazla bilgim yok, merak ediyorum.
    6.sı,yıllardır şu forumdayım,ilk defa bu kadar agresif bir mesaj yazdım.çünkü yol göstermek yerine boş eleştirmeyi seçtiniz.
    7.si,konu çok dağıldıysa konunun silinmesi herkesin yararına olacak sanırım.

hepinize kolay gelsin tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 31 Ocak 2007; 6:15:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.