arkadaşlar bana herhangi bir php web uygulaması gerekiyor öğrenci takip sistemi , personel takip sistemi , kütüphane sistemi vb... bunu benden 35 günde yapmamı bekliyor okulumuz ki h.içi 08-20 çalışan birisiyim (devam zorunluluğum yok okulda) çok az derecede php bilgim var kodları gözden geçirirsem anlatabilirim.. fakat 35 günde bu işi halledemiycem elinde hazır çalışan sistem varsa PM atarsa bana çok sevinicem.. çünkü bu işe malesef vakit ayıramıyorum ve bu dersten de kalmak istemiyorum.. yaz okuluna kalmam bile bi başarısızlık.. (:
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim elinde mutlaka hazır bişiler olan arkadaşlar vardır..
hazır birşey bekleme kendin birşeyler yapmaya çalış takıldığın yerlerde yardımcı oluruz. bide yukarda saydığın otomasyonlardan 1 ini yapacaksın dimi?
evet sadece biriniydi fakat konumu değiştirdim ben actionscript kasıcam artık ne kadar yetiştirebilirsem.. hiç olmazsa bildiğim bi konu olmuş olur...
jomla ile yapabilirsin hazır ama kendin yapmanı şiddetle tavsiye ederim kendini geliştir yaf