Şimdi Ara

Basit rüzgar türbini hakkında bilgilendirebilecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sık sık kampa gidiyorum ve fakat her seferinde ya pil bitiyor , ya batarya bozuluyor ışıksız kalıyorum.en son kavanoz içi mum sistemi ve patates kızarttığımız eski yağlardan gaz lambası yapıp aydınlandım. Bu kez 1 lamba yakabilecek kadar rüzgar enerjisi elde etmek istiyorum. Hem hobi amaçlı hem de madem kamp doğa diyorum enerjim de yenilenebilir olsun istiyorum.

Elimde mini elektirik süpürgesinden ve oda spreyinden çıkardığım 2 adet DC olduğunu düşündüğüm motor var.

Bu konuda çok amatörüm, motor kanat çark vs sistemlerinde ufak tefek bilgilendiren olursa çok sevinirim.

Bu motorlardan bir sonuç elde edebilir miyim ?

Bir arkadaşım CNC makinesi başında, ona kanat vs yaptırabilecek tasarımları bulabilir miyim? ( ona söylemedim.Genelde hobilerimle maytap geçer.o nedenle olgınlaşmadan proje ona bir şey sormak istemiyorum )

Bu tasarımlar motora uygun olur mu ? ( atıyorum çapı şu kadar olan kanata şu motor vs gibi , yani bunun sayısal algoritması ile ilgili bilgilenmek istiyorum )

Basit rüzgar türbini hakkında bilgilendirebilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oerdil -- 15 Ağustos 2017; 14:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan olmaz. Araba şarj dinamosundan + invertör yardımıyla soruna çözüm bulabilirsin.

220 v 50hz alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.