Şimdi Ara

BASİT TEMPLATES SİTESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese ii forumlar. Öncelikle ben Knight Online bölümü'nde takılan bi üyeyim aynı zamanda amatör olarak tasarım yapıyorum. Pc ye format atınca tum tasarımlarım gitti. Sıfırdan yazmak zor geliyor. Bana bildiğiniz çok basit olmamak kaydıyla orta düzey basitlikte templates dağıtan (ücretsiz tercihimdir) site verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x-rage0 -- 15 Temmuz 2007; 16:12:17 >

• UP UP UP..! YARDIMCI olun acil lazım..
  • Bi Allah'ın kulu yardım edemez mi?
  • Ölü müsünüz nesiniz bi yardım edin ya...
  • Biz cocukmuyuz ayol oyunla ne işimiz var hahaha :) joke joke :) you know i tahe all my life knight online:)
  • templatesbox

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelinagb

Biz cocukmuyuz ayol oyunla ne işimiz var hahaha :) joke joke :) you know i tahe all my life knight online:)

çok afedersiniz konun dışıyla alakalı ama söylemeden duramayacağım.
    Arkadaşım sen psikopatmısın herkonuya böyle saçma sapan şeyler yazıyosun ya hayret birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

Biz cocukmuyuz ayol oyunla ne işimiz var hahaha :) joke joke :) you know i tahe all my life knight online:)

Arkadaşım sen psikopatmısın herkonuya böyle saçma sapan şeyler yazıyosun ya hayret birşey

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf

quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

haksızmıyım fırat ya

• ADAM GİBİ cevaplayanlarateşekkur ederim. Knight Online ile bi alakanız var demedim. Ben sadece ordan geldiğimi soyledim tanıtmak istedim bi nevi kendimi. Ama yanlış anlaşıldım herhal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.