Şimdi Ara

Başka Bilgisayarın Dosyalarını Görme !!Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ..Diğer şirketimizdeki bilgisayarıdaki bir klasörü görmek istiyorum teamwieversiz acaba nasıl yapabiliriz...internet olur ftp olur otomatik güncellenecek 5dk bir ..ne yapabiliriz?? teşekkürler

• Radmin Wiever ve Radmin Server diye bi program var. Şirktimizde kullanıyorum ben çokta memnunum. Çoğu işimi kullanıcıların yanına gitmeden yapıyorum. Dosyaları görüp arka planda dosya alma dosya kopyalama görüntüleme, bağlantı sağlama, pc yi kapatma gibi özellikleri var programın. Programı kullanmak için görüntülemek istediğin bilgisayarlara radmin server programını kuruyorsun. Ayarlar bölümünden kullanıcı adı şifreni belirliyorsun. Kendi bilgisayarına radmin wiever programını kuruyorsun. Karşıdaki bilgisayarın ıp adresi ile bağlantı kurup dilediğin işlemi yapıyorsun.

Tabi Şirketler arasında VPN bağlantısı olması gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan05 -- 17 Şubat 2015; 13:33:23 >
  • sirpeqa S kullanıcısına yanıt
    Sadece dosya ise FTP de olur demişsin filezilla server kur yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan05

Radmin Wiever ve Radmin Server diye bi program var. Şirktimizde kullanıyorum ben çokta memnunum. Çoğu işimi kullanıcıların yanına gitmeden yapıyorum. Dosyaları görüp arka planda dosya alma dosya kopyalama görüntüleme, bağlantı sağlama, pc yi kapatma gibi özellikleri var programın. Programı kullanmak için görüntülemek istediğin bilgisayarlara radmin server programını kuruyorsun. Ayarlar bölümünden kullanıcı adı şifreni belirliyorsun. Kendi bilgisayarına radmin wiever programını kuruyorsun. Karşıdaki bilgisayarın ıp adresi ile bağlantı kurup dilediğin işlemi yapıyorsun.

Tabi Şirketler arasında VPN bağlantısı olması gereklidir.

Bilgi için soruyorum. Radmin ile Teamviewer i karşılaştırsa. Radmin tercih sebebin nedir (Legal olarak yani)?

• Şunu bir araştırın:

https://support.google.com/drive/answer/2375037?hl=tr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.