Şimdi Ara

Baska bir soru daha ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bedava oyunlardaki stres yuzunden bıktıgım icin WoW a gecmeye karar verdim cok guzel bir oyun oldugunu biliyorum fakat merak ettigim birsey var..Ben ve bir arkadasım tek bir orijinal cd alsak icinden cıkan key ile 2 mizde acc. alabilirmiyiz alsak bile aynı anda farklı bilgisayarlardan oyuna girip oynayabilirmiyiz bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum ... saygılarımla simdiden tesekkurler !!

edit: evet cevaplar icin bastan tesekkurlerimi sunarım merak ettigim diger bir konu ise internette satılan
    wow:bc cd-keyleri arkadaslar bunlara guvenebilirmiyiz yani ben bir tane cd key alsam oynayabilirmiyim bunların mantıgı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekilah22 -- 26 Mayıs 2007; 18:26:36 >

• Hayır tek acc alabilirsin içinden bir de guest pass çıkar onunla da arkadaşın 10 gün bedava oynar.Fakat oyunu o orjinal cd ile istediğin kadar pc ye yükleyebilirsin.Önemli olan Cd-key.
  • Sonuç olarak 2 wow almak zorundasın
  • anladım cevaplar icin cok tesekkur ederim arkadaslar ...
  • yardımlarınızı bekliyorum...
  • ben olsam internetten aldıgım cd-key'e o kadar güvenmezdim sonuçta blizzard satmıyor bunları eğer 2. soruda kastettiğin buysa
  • blizzard kendi sitesinden key satıyor ama TBC olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Php

blizzard kendi sitesinden key satıyor ama TBC olarak

tbc olarak derken the the burning crusade yani olarakmı analayamadım o cd keylerden alsam ve oyunu herhangi bir sekilde bilgisayarıma yuklesem aldıgım cd key ile acc. alıp oyun oynayabilirmiyim ? ...
  • ?? yokmu yardım eden ?
  • 1 key = 1 acc avatarını değiştirmen dileğimle
  • tesekkurler :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.