Şimdi Ara

Başka ilden sıfır araç alımı hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.Farkli bir ilden sıfır araç için kapora verdim ve nasipse haftaya aracım gelicekmis. Şimdi şöyle bir sorum var.... İşim gereği ben hafta içi aracı almaya gidemiyorum. Satış temsilcisiyle gorustum bu durumu ve bana araç bayiye gelince inceleyecegini ( taşıma sırasında herhangi bir ezik çizik var mı diye...) , araçta sıkıntı yoksa araç bedelinin tamamını yatirmam durumunda tüm işlemleri yapacaklarını( trafik tescil plaka vs ... ) Ve benimde aracı hafta sonu gidip alabileceğini söyledi....
    Şimdi benim paranın tamamını yatirmam konusunda bir sıkıntı olur mu ? Ya da bu iş böyle mi olur nasıl yapılır ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı sizin durumunuzdaydım, aracı sipariş ederken kapora verdik, araç geldi, tescil ve plaka işlemlerine başlamak için aracın parasının tamamını eft ile yetkili satıcı hesabına gönderdik, plaka ve tescil işlemleri yapıldı gib.gov.tr den aracın tescilini kontrol ettik ve aynı hafta cumartesi gidip aracı teslim aldık...

Aracı aldığınız yer yetkili satıcı ise ve eft yapacağınız hesap firmanın kurumsal hesabı ise bir sorun olacağını sanmıyorum...
  • Kurumsal hesaba para atarken açıklamaya not düşün ileride sorun olursa bankadan bilgi olduğu için çözüme ulaşırsınız. Bir sorun olacağını sanmıyorum alın aracınızı bazen bayiler bulunduğunuz şehirde ki bayiye aracı gönderiyordu sorun isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ayfettin

Arkadaslar merhaba.Farkli bir ilden sıfır araç için kapora verdim ve nasipse haftaya aracım gelicekmis. Şimdi şöyle bir sorum var.... İşim gereği ben hafta içi aracı almaya gidemiyorum. Satış temsilcisiyle gorustum bu durumu ve bana araç bayiye gelince inceleyecegini ( taşıma sırasında herhangi bir ezik çizik var mı diye...) , araçta sıkıntı yoksa araç bedelinin tamamını yatirmam durumunda tüm işlemleri yapacaklarını( trafik tescil plaka vs ... ) Ve benimde aracı hafta sonu gidip alabileceğini söyledi....
    Şimdi benim paranın tamamını yatirmam konusunda bir sıkıntı olur mu ? Ya da bu iş böyle mi olur nasıl yapılır ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Hiçbir şey olmaz biz golfü alırken de gidememiştik böyle hakletniştik hayırlı olsun araç nedir ?

• Bende sizin dediğiniz gibi aldım. Aracın detaylı resimlerini çektirip whatsapptan gonderttim( sağ, sol, arka, ön, iç resimlreri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 6 Ekim 2016; 13:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8595D9E71

Bu mesaj silindi.
    Hayırlı olsun. Yanınızda boya makinası götürmeyi unutmayın malum sıfır araç alıp boyalı araç satıldığını söyleyen çok kişi var. Hatta ikinci el araç bakan bir tanıdık ilk sahibinden hatasız diye aracı expere sokuyor ve experde tavanın boyalı olduğunu öğreniyorlar amcam ne yapsın yıllardır tavanı boyalı araca binmiş haberi yok aradan yıllarda geçmiş kimi şikayet edecek
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz konuda supelenmiyor değilim ama boya makinam yok malesef...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıfır araç alış hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BLACKLIGHT kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz için tesekkur ediyorum. Evet yetkili bayinin iban numarasına yapılan.

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum şehirde seatin yetkili satıcısı yok o yüzden gonderemiyorlar malesef... Not düşmeyi unutmuyucam sagolun.

• NinthMenderReturns N kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Nasipse seat ibiza 1.0 ecotsi dsg aldım :)

• ayhani A kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi yapmayı dusunuyorum :) Birşey merak ediyorum acaba aracın alt kısmının da resimlerini istesem çekerler mi ? Hani alt tarafta herhangi bir darbe vs var mı diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8595D9E71

Tesekkur ederim. Nasipse seat ibiza 1.0 ecotsi dsg aldım :)
    Şu dönemde görmeden araç teslim almak hiç mantıklı değil. 1 gün izin alıp bizzat gidin alın. Hatta yanınızda boya ölçüm cihazı veya usta götürün.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Himm anladım tesekkur ederim . O zaman büyük ihtimal bi usta bulup onunla gidicem ... Çünkü bu boyalı araç magdurlariyla bi kaç kez karsilastim hatta haberlere bile çıktı... En iyisi tedbirli olmak...

• arabayı zaten tüm işlemler bitip teslim almaya gidince görebiliyorsun,parada sıkıntı olmaz .en son teslim almaya gidince görür teslim aldığınıza dair imzanızı atarsınız.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Peki siz ne düşünüyorsunuz aracın boyalı olma durumu hakkında ? Usta götürmelimiyim yanımda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfettin

Peki siz ne düşünüyorsunuz aracın boyalı olma durumu hakkında ? Usta götürmelimiyim yanımda?

aynı ille başka ilden almakta bi fark yok.

boya konusunda sıkıntı olacağını sanmam ama çizik darbeli kusurlu araç olabiliyor,tanıdıkların başına geldi bikaç kere.
    teslim almadan önce sağına soluna özellikle kapıları iyi incele.

usta olayı abartı olur,buradaki liselilere bakmayın.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    forunda konusunu gordum pert araci 0 olarak satmislar birine

• cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Yokkk artık... O kadar para veriyoruz yaa bu sahtekarlığı nasıl yapıyorlar ? Hangi vicdanla yapıyorlar...? Çok kararsız kaldım ama büyük ihtimal araca bakması için bi ustada bulucam...
  • golfdu galiba alinan arac aldigi yere degil baska ildeki servise gidiyodu ilk bakim da orada ki usta anlamis durumu soylemis tabi aldigi bayiye gitmis ilk basta mirin kirin etmis mahkeme olayini soyleyince bir ust paket 0 arac vermisler ucretsiz

• Teslim alirken belgeye teslim tarih saati yazdirin. Bayiden cikar cikmaz boyayi kontrol ettirirsiniz, bir sikinti olursa hemen servise gidip kayit actirirsiniz.

10.00da aldiginiz araci 12.00da boyali diye gotururseniz kaza yapmissiniz diyemezler. Zaten cok dusuk ihtimal bu. Oyle bir durumda servis kaydi acmazlarsa da polise tutanak tutturulur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.