Başka operatörden geçiyorsanız eğer size mesaj gelecek..Şu tarih şu saatte geçiş olacak diye..O saatten sonra hat aktif olacak..Normalde 2-3 günde halloluyor ama artık şansınıza..Forumda bazı arkadaşlar uzun sürdüğünü yazmışlar.. |
Başka operatöre geçiş tavsiye (2. sayfa)
-
-
Walla kart 5 günde gelecekti 10 günde geldi bana .. şimdi bir okadar daha bekleriz artık :/ inşallah geçince çok sorun olmaz :) nasıl sizde durumlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim TT den geçtiğim için hemen o dakika açılmıştı açıkçası..Şimdilik sorun yok..Sadece evin olduğu yerde çekim gücü düşük ordada zaten ev interneti var..Onun haricinde her yerde maşallah akıyor..50 üzerini gördüğüm çok yer var..
-
Vestelcell Turk Telekom altyapısı. Turk Telekom ile aynı performansı alıyor olmanız lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende öyle düşünmüştüm ama burasıda dahil bazı forumlarda işte aynı değil daha kötü çekiyor falan yazınca biraz tereddütlü kalmıştım..
-
memnun musunuz
-
Hocam gayet memnunum..Çekim sorunu sadece evimin olduğu yerde var..Ondada zaten ev interneti var..Bu arada çekim sorunu derken hiç çekmemezlik değil..Onun haricinde kalan yerlerde canavar gibi..Fiyatlarda tüm operatörlere göre on numara..Sadece kullanacağınız yerde TT nasıl çekiyor ona bakının..Benim olduğum yerlerde hem vodafondan hemde Türkcellden çok çok iyi çekiyor..
-
anladim hocam sag olun. mobil uygulamasi var mi bu vestelcellin kalan kullanimlarimizi gorebilecegimiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizde sağolun hocam...TT online işlemleri kullanıyor..Aynı uygulamadan giriş yapılıyor..Tek farkı vestelcelle geçtikten sonra uygulamanın rengi kırmızı desene döndü...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X