Çok kararsızım yardımcı olurmusunuz..
Arkadaşlar, bi yardım edin lütfen ..
Aracım : 2016 model sportage gtline prestiğe (aracım modeline göre çok dolu soğutma+ısıtma 4x4 kör nokta acil durum freni şeritte tutma cam tavan otm bagaj v.s ) aracımı 1150 bine satabiliyorum şuanda .
sorum : bunu satsam eylüle kadar arabasız kalabilirim pramıda ozamana kadar faizde değerlendirebilirim. yerine almak isteyeceğim araç elektirikli yada yine dolu bir c-suv olur üzerine kredi çekebileceğim . sizce ne yapmalıyım .? böyle bişi yapmalı mı
yoksa aracıma binmeye devam mı etmeli.
Edit1: aracımı sattım kapora aldım İonic5 e de başvurdum 28 haziran cuma krediye başvurumuzu yaptık aksilik çıkmazsa bu araca sebeplendik hayırlısıyla.
Otomobil Genel
|
Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar s.a
r7 2700 + msi 3060ti + 16gb 3000 mhz sistemim var monitör alacağım.
çok oyun oynamıyorum çokta bilgisayar kullanmıyorum açıkcası sistem satılıkta satmayıda düşünüyorum 3060 lı laptobum var hangisi satılırsa diğeriyle devam edeceğim.
2k 144 mhz olan pubg v.s oynarken güzel performans alabileceğim bir monitör varmıdır ?
ips 75hz bişiler alsam işimi görür mü
fikir verirseniz sevinirim.
Apple Wallet kullanan varmı ?
arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim gibi wallet kullanan varmı ? youtube da izlediğpim kadarıyla yabancı bankarlar üzerinden çalıştırma varmış ? yapanlar deneyenler oldumu
Kia sportage 1.6 t-gdi 4x4 lastik tavsiye
konu başlığından da anlaşılacağı gibi lastik alacağım. üzerinde 2016dan fabri çıkışı continental vardı.
hızlı araç kullanan biri değilim kural neyse ona göre giderim. kışık kışlık kullanırım.
Falken Azenis FK510 245/45R19 8bine alıyorum
Kumho 245/45 R19 102Y 6600 tlye alıyorum
iki markayı deneyimleyen varsa yorum yapabilir mi ?.
evga supernova g5 vs gt
Arkadaşlar selam şu iki psu hakkında bilgisi olan varmı _ ?
türk sitelerinde satışı bulamadım bilgide edinemedim bu ürünleri bilen kullanan varsa yorumunu merak ediyorum ? ona göre alacağım
Psu Tavsiye rmx 850-rog strix 850 - msi a850gf
mininng için kullanacağım şuanda 2 adet 3060 ti lhr var yanına ya bir adet 3070 ti yada 3080 ekleyeceğim yada 2 adet 2060
şimdi şu 3ü arasında kaldım
rog strix 850 = 1,673
corsair rmx 850 = 1,549
msi a850gf = 1,389
gibi fiyatlara bulabildim hangisi tercih edebilirim ? msi üzer mi diğer ikisine göre yada çok kalite farkı varmı
Kablo Tv bağlantı Problemi
https://www.qnbfinansbank.com/bireysel-ihtiyac-kredisi qnb den kredi çeken oldu mu ? hayat sigortası varmı nedir bilen varsa yeşillendirebilir mi acaba ?
20₺ babay turco 4 numara 44 adet
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B082VYBZVN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 baby turco fiyatı 19,90 tanesi 45 krş civarına geliyor gayet uygun fiyat daha öncede almıştım 24 ₺ den piyasada genelde 26 ₺ kullanan varsa kaçırmasın
Son Bir kaç senedir dün gibi bugünde yalnızım.. |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.017
İkinci El Bölümü Mesajları: 100
Konularının görüntülenme sayısı: 20.053 (Bu ay: 275)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 993 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar