Arkadaşlar, bi yardım edin lütfen .. Aracım : 2016 model sportage gtline prestiğe (aracım modeline göre çok dolu soğutma+ısıtma 4x4 kör nokta acil durum freni şeritte tutma cam tavan otm bagaj v.s ) aracımı 1150 bine satabiliyorum şuanda . sorum : bunu satsam eylüle kadar arabasız kalabilirim pramıda ozamana kadar faizde değerlendirebilirim. yerine almak isteyeceğim araç elektirikli yada yine dolu bir c-suv olur üzerine kredi çekebileceğim . sizce ne yapmalıyım .? böyle bişi yapmalı mı yoksa aracıma binmeye devam mı etmeli.
Edit1: aracımı sattım kapora aldım İonic5 e de başvurdum 28 haziran cuma krediye başvurumuzu yaptık aksilik çıkmazsa bu araca sebeplendik hayırlısıyla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 28 Haziran 2024; 10:15:34 > |
Çok kararsızım yardımcı olurmusunuz..
-
-
İkici el veya sıfır tiggo 8pro larda bir yükselme yoksa aradaki fiyatı karşılayabilirseniz 8pro f/p suvdu ama %40 vergi geldi diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aklımdaki ilk şık oydu lakin %40 yüzünden ondan vazgeçtim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teknik sorununuz yoksa neden satiyorsunuz. Bosa masraf etmeyin bu devirde
herhangi bir sorunum yok hocam, sadece aracı değerlitken değiştirmeyi düşündüm ben kendim zaten kararsızım gerekliliği/geksizliği konusuda..
-
Bu devirde sattiginiz kadar eklemeden daha iyisini alma sansiniz yok. Bence harcamayi dusundugunuz butcenin 10/1 i ile aracinizin yenileyin ne bileyim amortisör triger vb gibi surmeye devam edin
bende öyle düşünüyorum %50 üzerinde . tüketim toplumundan çıkmamız lazım biryerde..
-
aynı düşünceyle 6 yaşında 50bin kmde passatımı sattım.
geçtiğimiz yıl aynı araca 2 adet 0 km egea alabilirken bu yıl 1 tane alıp üzerine çok az bir miktar para kalıyor.
2. el araçlar pik değerlerini gördü inişe geçiyor. bütçe elveriyorsa yenilemek kesinlikle mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında çıkış noktam buydu AMA çinlilere %40 güvenlik paketi standardı bunlar hep sıfır piyasayı arttıracak bunlar artınca 2. elde artmayacak mı acaba ?2. ellerin piyasasası düşünce otomatikman sıfırlarda düşecek diye düşünüyorum tabi 2.eller biraz daha fazla düşebilir.
-
işte yanılgı burada başlıyor, ikinci el de yükseliyor evet ama satıcılar için. kim milyon tl üzeri, yüksek kmli, görece yaşlı herhangi bir araca ganimet bozdurup veya kredi çekip istenen paraları verecek? şu an da veren yok zaten.
ben geçen kış sattım,tabii benim arabam düşük modeldi,şubattan beri mevduatta,şuan arabam kalaydı diye piyasasına bakıyorum 1 senedir neredeyse aynı hatta fiyatlardan %10-%20 aşağıda olan ilanlarda var ,eğer arabada kalaydım zarardaydım,mevduatta kaldım daha avantaj sağladı bana şuan
ha araba alırmıyım ilerleyen vadede belki,alsamda basit kapının önünde kendim yapabileceğim bi şeyler :) sanayide ustalarla uğraşması da zor parça aramasıda.
-
Attrage duruyor mu hocam?
Şahsi düşüncem, büyük bir ihtimalle, Yaz ortası veya sonuna doğru Mevduat faiz oranlarını kademe kademe düşürecekler, çünkü piyasa da para dönmüyor. Döviz ve Altın dünya da olağanüstü bir gelişme olmazsa bu şekilde yatay bir seyir yapıyor, Mevduat faizinin cazipliği düşerse ve Altın ve Dövizden para kazanamayan insanlar, Ev ve Araçlara hücum edecek böyle bir durumda, fiyatlar ne olur siz tahmin edin.
-
Faizler açılırsa zaten fiyatlar artacak otomatikman ben. Şimdi faizli çeksem diyorum 36 ay mesela mevduat düşerse yapılandırma gibi şeylerden faydalanır da diyorum gerçekten de çok kararsızım . Öyle olunca teslaya göz kırpabilirim .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet 150000 e geldi
kredi faizlerini es geçmeyin derim,eskiden kullanabilir düzeyde iken kredi faizleri yine elinizdeki satıp üstü kredi ile bir şeyler elde edebiliyorken,faizler arşa çıktığı için bu durum sıkıntılı bence.
arabalar son dönemde yatırım olmaktan çıktı,mtvsi,sigortası,muayenesi,arıza çıkartma durumunu katmıyorum işin içine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 26 Haziran 2024; 14:3:34 > -
iş çıkışı hndayiş gidip ionic5 bakıcam biri yazmış İstanbul da 1.5 kusur fiyat almış 200 binde sıfır kredili ozmn onu değerlendirmeyi düşünebilirim
-
Arabamı satıp Eylül'e kadar faizde kalmak şahsen alacağım bir risk değil. Fiyatlar daha da düşecek diyorlar da bir gece dev. olursa öyle bir terste kalırsın ki faizden gelecek paranla 2016 model b segment araca kalırsın. Pandemi dönemi fiyatlar daha artmaz diye aracını satıp nakite dönenlerin tecrübelerine bakabilirsin. Büyük risk bence.
-
-
keyfe keder araba değiştireceksem bu kredisiz olmalı. hele ki kredi faizleri bu kadar yüksekken.
Benzer içerikler
- sahte motor yağı nasıl anlaşılır
- kia picanto otomatik şanzıman nasıldır
- megane 2 1.5 dci kaç beygir
- intercooler yağ kaçağı
- citroen c4 yorumları
- honda elektrikli suv
- 2024 araç sigorta fiyatları
- byd yeni model
- citroen c5 aircross 2025
- torres evx menzil yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X