< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok kararsızım yardımcı olurmusunuz.. (2. sayfa)
-
-
Yattım pusuya bekliyorum. 900 bin istiyordum aracıma, sonra ilandan kaldirdim ilk gün, telefonlar susmayinca. Dedim ki, şimdi faize koysam faizler düşene kadar zaten 100-150 kazanırım maksimum. O zaman şöyle yapalım dedim, Faizler ne zaman yükselmeye başladı, Ağustos ayında, faizler ne zaman düşmeye başladı Eylül ayında 1 yılda faiz kazancim ortalama %40 mi olacaktı, 900x40/100=360+900 diyip, direkt aracımı %5 düşüş yaşandığı gün 1 milyon 260 bin tl ilana koyacağım.
Benim gibi düşünen milyonlarca insan olacağı için, konuyu acan kişiye tavsiyem yapmayiniz, ya da kumar masasında oyun oynadığınız düşünün, en iyi hamleyi en iyi zamanda yapın ki zararsiz çıkın :)
Faizler düşünce görüşmek üzere..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam elektrik araçla falan uğraşmam. Turbo benzinli bi araç bakarım. Bir de neden aracı satınca eylüle kadar arabasız kalıyorsun ki? Arabasız kalınca zor olacaksa neden arabayı satıyorsun? İhtiyacın yoksa en iyi mal elindekidir.
-
Faiz haramdır.
Katılım finans kuruluşlarında değerlendir.
Kia alma, VW al, faizden daha iyi/denk kar edersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 28 Haziran 2024; 9:38:6 > -
-
sattığım araç zaten benzinli turbo ve çok yakan bir araçtı( çok yakmasına hiç takılmadım) sürekli bindim gezdim zaten en son şehir içi 10 litre yakıyor eylülek adar bekelrim dememin sebebei motorumdaa war havalar güzelkne idare ederim diye. ama beklemekten vazgeçtim .ve ionic 5 alıyorum şuanda . aksilik çıkmazsa haftaya teslim.
-
hocamfaizin haram olduğunu biliyorum faiz haramsa bana göre katılımda haram karpayıda haram finansman da haram.
ionic5 alıyorum inş. buğün işlerler başladı
-
Uzak doğu elektriklileri 2. el piyasasında çok kaybettiriyor, bunu bilerek alınız.
VAG ise enflasyon - faizle yarışan getiri sağlıyor.
Yine kronik sorunlarını bilerek almak gerek.
-
Valla hocam araç alırken farklı profilde insanlar var
satmayı düşünen zevk almadan kullananlar
Satmayı düşünmeden zevkle araçlarını kulllanlar
Sahada eklenir yakıt düşünenler modelli olsun diyenler vs
Benim ilk aracım mini cooper ( sonraki 4 aracımda mini oldu ) 5. Sportage millet sakın alma mini bozulur yaptıramazsın satamazsın elimde kalır değer kaybeder babam caydırmak için neler yaptı ..
dinlemedim aldım çok keyifle sürdüm çok güzel günler geçirdim hiç pişman değişim :) gayet de sattım kar bile yaptı :) o yüzden ben satmayı çok düşünmeden alıyorum :)
Sattığım spo da 4x4 turbo benzinliydi 10 litre yakıyordu. Alma bunu ocağına incir ağacı dikerdin dediler .. Kore sıkıntı çıkar dediler :) güzle bir 4 yıllık birlikteliğimiz oldu :)
Uzun oldu yazı özetle Allah insanlara ne istiyorsa onu yapmasına olanak versin ✌️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X