Şimdi Ara

YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CARREFOURDAN 1 HAFTA ÖNCE 1199 YTL YE PACKARD BELL MARKA LAPTOP ALDIM VE MADDİ SIKINTIM DOLAYISI İLE GERİ İADE ETMEM GEREKTİ İADEYE GİTTİĞİMDE İADE ALMIYORUZ ALIRSAKTA SERVİS RAPORU LAZIM DEDİ TEKNİK SERVİS TELEFONALARA BAKMIYOR GERİİADE ETMEM İÇİN NAPMALIYIM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• yukarı
  • yukarı
  • ya tlf ile ulaşsanda teknik servis geri alınacak bir rapor yazmaz(eğer cidden sorunlu değilse laptop)
    onu geri almazlar bence bir tanıdığına 100m altına sat fazla vakit geçmeden sıfır mal diyip satarsın
  • ya 1100 ytl ye alan olsa hemen vercem
  • Koşulsuz iade hakkın var.Servis raporu ancak üründe herhangi bir ayıp varsa yenisi ile değişebilmen amacı ile istenir.Seni oyalıyorlar.
    Ürünü ambalajına koy,fişinle beraber git.Almıyorsanız şikayet masanız neresi de.Sıkıysa almasınlar....

Bende Beyaz eşya almıştım aynı yerden üründen biri bozuk geldi.Servis rapou falanfilan dediler.Ben sinirlendim tüm ürünleri fişiyle beraber götürdüm.Almayız falan dediler.Bende ağzımı açtım...

Bil bakalım sonra ne oldu

• ya ne gibi şeylersöledin şuan çok sıkışığım bunu vermem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madem ödeme yapamayacaktın niye aldınki
  • Tüketici haklarına göre alınan bir elektronik cihaz'ı 7 ( iş ) gün içinde koşulsuz geri iade hakkımızın olduğunu unutmayın..

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PW -- 23 Aralık 2007; 19:06:50 >
  • Carrefour' dan bugüne kadar en az 5 iadem oldu.
    2 hafta geçmeyecek şekilde hemen paketiyle götürdüm. Neden diye sorunca "Beğenmedim" demem yeterli oldu ve anında nakit para veya Kredi kartına iade yaptılar.
  • ya babam maddi durumuz elvermiyo dedi almıyolar esk. de olup yardım edecek varsa yol ve yemekparasını karşılıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: rally2003

Madem ödeme yapamayacaktın niye aldınki

sonradan gelişti olaylar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

ya babam maddi durumuz elvermiyo dedi almıyolar esk. de olup yardım edecek varsa yol ve yemekparasını karşılıcam

Keşke orada olsamda yardımcı olmaya çalışçam, yemek parası vs. şeyler lafı bile olmaz... Ama 7 iş günü cayma hakkımız var.. Araştır yasal dökümanları göster adamlara, almazlarsa şikayet et
  • bugün tüketiciyi koruma derneğine gittim böle bi kural yok dedi adam moral sıfır vermem lazım laptopu bugün
  • yasal olarak ne gibi haklarım var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

bugün tüketiciyi koruma derneğine gittim böle bi kural yok dedi adam moral sıfır vermem lazım laptopu bugün

Nasıl yok yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PW

Tüketici haklarına göre alınan bir elektronik cihaz'ı 7 ( iş ) gün içinde koşulsuz geri iade hakkımızın olduğunu unutmayın..

Saygılarımla,

yanllış yönlendirmeyin milleti

görerek aldığın bir ürün için geçerli değil o tvde satılan aptal ürünlerde fln geçerli o
  • nasıl yani geri iade edememi ?
  • Yanlış yönlendirdiğim yok. Bu zamana kadar çok iade yaptım, hepsinde de bunu dediler bana.. Teknosa, gold vb. yerlere çok iadem oldu ve hiçbir zorluk çıkarmadılar..
  • iade edemessin

aynısı benim de başıma gelmişti

tüketici sorunları hakem heyetine(kaymakamlıklarda olur) danıştım edemessin dediler

ki daha önce aynı yolla araba için değişim kararı almıştım anlarım yani o işlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi throlll -- 24 Aralık 2007; 12:11:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.