Şimdi Ara

başka oyun oynamaya değer mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yine bundaki gibi BC nin içinede bi kod sokuşturup,o kodla acc u devam ettirmek gerekirse satar,ama öle bişey olmazsa satamaz.

sen elinde olan acc la kaçak aldığın bi wow dan oyuna giremiyonmu
  • ya tamam girersin. Ama sonuçta bc almayanlar yeni item ve instanceden yararlanamayacak. Blizzard bi şekilde ayarlama yapar.
    Sen aylık ödemeni yapmadan wow oynayabiliyormusunki BC almadan BC nin getirdiği yeniliklerden faydalanasın. Nasıl olur bilmiyorum ama artık oyun içi bir ayarlama yaparlar. Atıyorum bir zindana gireceksin hemen bir sorgu gönderecek diyecekki bu BC almamış bu zindana giremez.
  • arkadaşlar birirniz aşağıda yazdığım oyunları büyük ten küçüğe sıralayabilirmi

knight online. silkroad online. world of warcraft. mu online. guild wars. guild wars factions. gunz online. ogame. pokemoncrater

şimdidien teşekkürler
  • ya mesela bf2 orjinal aldın ama special force cıktı. tamam special forceun haritalarını cektin bf2 klasorune attın ama oynayamazsın cunku sf a girerken once bf2 sonra sf cdkeylerini kontrol ediyor server. wowdada benzer bir durum olacak bence sen outland portalına geldin.girerken bc cdkeyine ihtiyacın olacak (tabi bu acc de olacak suraya giremezsin ya da girersin gibi sistemde bunu algılayıp ona gore yanıt verecek

bence boyle bişeyler olacak ve gayette mantıga uygun
  • WoW > guildwars+ultima+kınayt+pokemon+silk+muonline+gunz
  • süpersin (bu arada pokemon nedir yaf..? onu bile sormuş..)

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

WoW > guildwars+ultima+kınayt+pokemon+silk+muonline+gunz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: pshco_1992

merhaba arkadaşlar benim elimde orjinal wow var ve oyuna başlamadan önce birkaç şey sorcam size ben bu oyunu oynadıktan sonra diğer online oyunları oyunları oynamalıyım? demek istediğim diğer online oyunları oynamaya değer mi zaman kaybı olur mu? mu online falan da oynıyım mı bu oyunu oynadıktan sonra yoksa bu oyun en iyiysi mi en fazla zevk hangi online oyun verir???????

yuh ya bunu da sordunuz helal olsun .. alacağınız zevki senden ii biz mi bilcez

Bu adam hep doruyu soler :D

Darkprens ben bu wow> olayını zamanında msnime uo> wow+gw falan die yazmıstım Uodan soraki en iyi oyundur wow.

• bilmem :P pokemon demiş bende ekledim :P ha bide +ogame (zaten mmorpg diil ama olsun :P )
    quote:

Orjinalden alıntı: ease

süpersin (bu arada pokemon nedir yaf..? onu bile sormuş..)

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

WoW > guildwars+ultima+kınayt+pokemon+silk+muonline+gunz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.