Şimdi Ara

Başka tablodaki veriyi diğer tabloya gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunum var projemde üyelik alınıyor sonra ana sayfada paylaşım yapılıyor üyelik kısmını yaptım sorunsuz çalışıyor fakat paylaşım kısmında takıldığım noktalar var normal şekilde veritabanına kayıt yapabiliyorum ama şöyle birşey yapmam gerekiyor paylasim tablosuna üyenin kullanıcı adını veritabanından çekip göndericek ve paylasim textarea olarak olacak ve veritabanına gönderildiğinde kullanici adi üyeler tablosundan gelmiş olucak paylasim metnini ise üye kendi girmiş olucak bunu nasıl yapabilirim? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanErdogan55

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var projemde üyelik alınıyor sonra ana sayfada paylaşım yapılıyor üyelik kısmını yaptım sorunsuz çalışıyor fakat paylaşım kısmında takıldığım noktalar var normal şekilde veritabanına kayıt yapabiliyorum ama şöyle birşey yapmam gerekiyor paylasim tablosuna üyenin kullanıcı adını veritabanından çekip göndericek ve paylasim textarea olarak olacak ve veritabanına gönderildiğinde kullanici adi üyeler tablosundan gelmiş olucak paylasim metnini ise üye kendi girmiş olucak bunu nasıl yapabilirim? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

<?php
    $degisken = mysql_query("SELECT * FROM tablo");
    echo "<table border=’1’><tr><th>Veri 1</th><th> Veri2</th></tr>";
    while($row = mysql_fetch_array($degisken))
    {
    echo "<tr>";
    echo "<td>" . $row[’veri1’] . "</td>";
    echo "<td>" . $row[’veri2’] . "</td>";
    echo "</tr>";
    }
    echo "</table>";

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbörü

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanErdogan55

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var projemde üyelik alınıyor sonra ana sayfada paylaşım yapılıyor üyelik kısmını yaptım sorunsuz çalışıyor fakat paylaşım kısmında takıldığım noktalar var normal şekilde veritabanına kayıt yapabiliyorum ama şöyle birşey yapmam gerekiyor paylasim tablosuna üyenin kullanıcı adını veritabanından çekip göndericek ve paylasim textarea olarak olacak ve veritabanına gönderildiğinde kullanici adi üyeler tablosundan gelmiş olucak paylasim metnini ise üye kendi girmiş olucak bunu nasıl yapabilirim? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

<?php
    $degisken = mysql_query("SELECT * FROM tablo");
    echo "<table border=’1’><tr><th>Veri 1</th><th> Veri2</th></tr>";
    while($row = mysql_fetch_array($degisken))
    {
    echo "<tr>";
    echo "<td>" . $row[’veri1’] . "</td>";
    echo "<td>" . $row[’veri2’] . "</td>";
    echo "</tr>";
    }
    echo "</table>";

Verileri MySQL'e yollayacak oradaki tablodan bahsetmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanErdogan55 -- 6 Nisan 2014; 0:49:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.