Şimdi Ara

Başkan Yavaş'tan Yardım Kampanyası (ANKARA BB.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BÜYÜKŞEHİR’DEN SOSYAL YARDIM KAMPANYASI

Yardımseverler, Başkan Yavaş’ın yaptığı yardım kampanyası çağrısı kapsamında sosyal dayanışmada kullanılmak üzere hesap numarasına diledikleri miktarda bağış yapabilecek.

Toplanan yardım tutarları özel bir hesapta izlenecek ve sadece bu amaçla kullanılacak. Büyükşehir Belediyesi, yardım kampanyası rakamlarını şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşacak.

Gönüllü yardımseverler;

VAKIFBANK TUNALIHİLMİ ŞUBESİ

IBAN: TR11 0001 5001 5800 7309 4012 79 numarası ve hesabı üzerinden (sadece bu amaçla kullanılan hesap numarası) yardımda bulunabilecek.

“Yaşadığımız koronavirüs salgını nedeniyle çoğumuz bu süreci evlerimizde geçirmek zorunda kalıyoruz. Öncelikle bu duruma mutlaka riayet etmenizi, kendi sokağa çıkma yasağınızı kendinize uygulamanızı istiyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, ortalama 150 bin aileye gıda yardımı yapıyoruz. Ama belli ki bu süreç nedeniyle bazı iş yerlerimiz yasal olarak da veya kendiliğinden alınan tedbirler gereğince kapalı olmak durumda olacak. Bu nedenle birçok insanımız gelirinden mahrum kalacak. Bu nedenle biz tedbir alarak, en az 500 bin aileye yetecek kadar gıda stoğumuzla hazır bulunuyoruz.”

Başkan Yavaş'tan Yardım Kampanyası (ANKARA BB.)
    Kaynak=www.ankara.bel.tr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.