Şimdi Ara

Başkanınız gelsin ulannnn...! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Şu nette millet delikanlılık yapıyor ya bitiyorum ya :))

neden takma o zaman milleti neden yorum atma zorunluluğuna kapılıyorsun böyle yazınca sen mi delikanlı oluyorsun volkana korkak demişsin volkan gibi fizikli kalıplı bir adama fb li olarak söylemiyorum ts il sınırının içinden geçemez falan demişsin adamı maçta olay çıkınca olayı bırakıyorlar volkanı tutmaya çalışıyorlar sen neyin kafasındasın anlamadım kesin gs lisin orası belli git volkana söyle bakalım bunları yüzüne ya da forumdan birinin yüzüne söyle bakalım

yok trabzonsporluyum aslende trabzon sürmeneliyim ?

belli oluyor

Yanlış birşeymi gördün ? Ters birşeymi yolladım gerçekleri söyledim

fb düşmanlığın belli oluyor onu demek istedim

• Adam arızamı,delimi yoksa çok cesurmu anlamadım.Kadikoyde böyle bağırabiliyor.Birde klavye başında polat alemdar takılanlar yokmu.Yiyorsa sizinde başkanınız gitsin Trabzonda böyle bağırsın.
    Harbiden orada gömecek yer bulamazlar onu.
    Bakın bizim Aysal a,hiç adama zıt gidiyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Adam arızamı,delimi yoksa çok cesurmu anlamadım.Kadikoyde böyle bağırabiliyor.Birde klavye başında polat alemdar takılanlar yokmu.Yiyorsa sizinde başkanınız gitsin Trabzonda böyle bağırsın.

Maçtan önce nerden çıkacakları ve ne zaman çıkmaları gerektiği zaten bildiriliyor.
    benim anladığım aslında olayda biraz lazlık var.
    aslında adamlar söylenen yerden çıkacaklar fakat yolu şaşırmış olabilirler.
    sonrasında da yiğitliğe şokella sürdürmemek için bla bla bla.

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Adam arızamı,delimi yoksa çok cesurmu anlamadım.Kadikoyde böyle bağırabiliyor.Birde klavye başında polat alemdar takılanlar yokmu.Yiyorsa sizinde başkanınız gitsin Trabzonda böyle bağırsın.

Maçtan önce nerden çıkacakları ve ne zaman çıkmaları gerektiği zaten bildiriliyor.
    benim anladığım aslında olayda biraz lazlık var.
    aslında adamlar söylenen yerden çıkacaklar fakat yolu şaşırmış olabilirler.
    sonrasında da yiğitliğe şokella sürdürmemek için bla bla bla.

O da ihtimal dahilinde.
    Ama bence bu adamda başka birşey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi olayların hepsini geçtim de volkana korkak diyenlerin amacı nedir volkanı görse korkacak adamlar bunu diyor.

saha içinde yaptıklarını doğru bulmuyorum ama volkana da korkak denmez be abi
  • ya bırakın şu ceyrek mafyayı mahalle delikanlısı tipi davranışlar mafyavari davranışlar hacıosmanoğlu dediğiniz şahış birilerinin maşası futboldan falan gram anlamaz rakı içen şampiyonlar ligi maçlarında 10. yıl marşını çaldıran sadri şener biirilerinin hoşuna gitmedi tabi ah gençler ah futbol sadece futbol olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: devito

E-5 çıkışından çık demişler çıkmamış. Polıs bekleyın taraftar dağılsın öyle çıkın demiş dinlememiş. Amacı tahrik başkada birsey degıl. Bıde dışarıda 50000 kışı var diye ağlıyorlar. Ben böyle kendı kasınanlara acımıyom. Bunları linç etseler gram üzülmem.

Ama ben böyle her duyduğuna inananlara acıyorum, az beynini kullan. Cevap vermeleri yanlış ama sırf tahrik için bilerek taraftarların içine çıkmış olmalarına gerçekten inanıyor musun?

Kaç kişiden okudum duydum. Sallamayan gazetecıde var. Hadı onu gectım. Polıs çıkma dıyor ınadına cıkmak istiyorlar. Ben böyle mafya yönetıcılerden bıktım artık. Tamam azız Yıldırım gıtsın derken bu adamın kalması çok mu normal Allah askına sende bunu söyle.

Ben şuan 4 büyüklerin hiç birinin başkanını sevmiyorum. Türkiye'de toptan kulüp başkanlığı olayı yanlış yapılıyor zaten. Ama taraftarında uyanık olması lazım. Tahriklere gelmemesi, yalan haberlere inanmaması lazım. Hiç bir yönetici binlerce rakip taraftarın içinde kalmak istemez, ha belki burnunun doğrusuna gitmiştir kulak asmamıştır falan. Öyle bile olsa "linç etseler gram üzülmem" ne demek ya. İnsan hayatından önemli bir şey var mı? Anlık duygularla hareket etmeyelim lütfen.

• Görevlilerin hiç biri nerden çıkılacak söylememişler.
  • Yok artık! Bu adamı savunanlar var, bu adamı savunan insanlar fanatikliği ve partizanlığı bir kanara koymalılar diyeceğim ama bunu anlayacak kapasite onlarda mevcut değil.
    Biz taraftardan sağduyu bekliyoruz, yöneticiler böyle yaparsa taraftar ne yapmasın?
  • Başkan lisesli değil, ortaokul düzeyinde ergen bir karakterde. Akrabalarımı çağırırım falan, okul çıkışı kavga etme kültürü bu bildiğimiz.. Güler misin ağlarmısın
  • Yav iyide adam böyle bağırdıktan sonra direk arabanın içine kaçıyor zaten. Madem o kadar delikanlısın git de o kalabalığın içine gir bağır. Burdada klavye başından yazmışlar yok kadıköyde posta koydu falan abi bırakın bu işleri o adamın orda korumaları olmasa o adamın orda ölüsü çıkar biliyosun demi ? Her horoz kendi çöplüğünde öter git bağdat caddesinde bağır bakıyım şikeciler diye yer mi ? Yemez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.