Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea çamura yatıyor gibi bi his var içimde ama hadi bakalım
  • Hangi biri çamura yatmıyor ki? Zam haberi olsaydı çoktan müşteriye yansıtmışlardı. İşlerine gelmeyince "henüz bilgi yok"
  • 40 istedi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

40 istedi ...

kim istediyse kulagını çekerim
  • quote:

40 istedi ...

Hangi operatör
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

quote:

40 istedi ...

Hangi operatör

vodafone .. Hatta 44 tl gibi bişeydi bi hafta önce

• ısrarcı olun arkadaşlar, önceki uygulamada da çok zorluk çıkarıyorlardı ama ben hattı üzerime alabilmiştim 2-3 sene önce

• quote:

quote:

quote:

40 istedi ...

Hangi operatör

Bu gün gittim bir Vodafone işlem merkezine.Eleman ücretsiz yapıyoruz ancak hat sahibi ile beraber geleceksiniz dedi.
    Dedim BTK nın kararında öyle bir ibare yok.Taahhütname de var kararın ekinde bakın dedim.Tedbirli gitmiştim BTK nın kararı pdf olarak telefonumdaydı.
    Eleman baktı baktı.Ben BTK filan tanımam, ben bana yukarıdan ne derlerse onu yaparım dedi.
    Eve geldim BTK nın sitesinden öneriler kısmına yazdım.Bakalım ne olacak.
    Vodafone dan başka şehirlerde durum nedir?Paylaşırsanız iyi olur.Takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

quote:

quote:

40 istedi ...

Hangi operatör

Bu gün gittim bir Vodafone işlem merkezine.Eleman ücretsiz yapıyoruz ancak hat sahibi ile beraber geleceksiniz dedi.
    Dedim BTK nın kararında öyle bir ibare yok.Taahhütname de var kararın ekinde bakın dedim.Tedbirli gitmiştim BTK nın kararı pdf olarak telefonumdaydı.
    Eleman baktı baktı.Ben BTK filan tanımam, ben bana yukarıdan ne derlerse onu yaparım dedi.
    Eve geldim BTK nın sitesinden öneriler kısmına yazdım.Bakalım ne olacak.
    Vodafone dan başka şehirlerde durum nedir?Paylaşırsanız iyi olur.Takipteyim.

o üzerime almak istediğim hat avea artık ..

Ama düzce merkeze gidip sorarım bakalım ne diyecekler ..

İki tane hat var avea annemin üzerine; onları kendi üzerime almak için gideyim bakalım ..

Btk kararını çıktı alıp gideceğim hattı üzerime almadan şurdan şuraya gitmem dicem :D

• quote:

quote:

quote:

40 istedi ...

Hangi operatör

kosarak uzaklasmakta fayda var bu tarz yerlerden...

• avea nezamn başlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

avea nezamn başlar acaba

Daha bugun sordum bayiye duyurusu gelmedi diyor ve ekliyor devir islemi gibi yapilacagi icin uc ay boyunca hat tasinamayacakmis.

• Tesekkurler bu haber icin.

Ben de eski sirketimin hattini kullaniyor, faturalarini oduyordum. Ama kurumsal hat oldugu icin, bireysel tarifelere gecemiyordum ve operator degistiremiyordum.

BTK kararini okudum, islem yaptigimiz da, devlet operatorden resmi harc ve vergilerini istiyor. O yuzden bu islem operatore durduk yerde zarar yazacak. O yuzden agirdan alacaklar.

En dogrusu, operatore ekinde BTK karari ile yazili basvurup, gelen sonucla, BTK ya sikayet etmek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

avea nezamn başlar acaba

Daha bugun sordum bayiye duyurusu gelmedi diyor ve ekliyor devir islemi gibi yapilacagi icin uc ay boyunca hat tasinamayacakmis.

cevap için teşekkür ederim. geçtikten sonra 3 ay mecbur beklicez de, geçişe bi an önce başlasalar bari

• quote:

Orijinalden alıntı: striker76

Tesekkurler bu haber icin.

Ben de eski sirketimin hattini kullaniyor, faturalarini oduyordum. Ama kurumsal hat oldugu icin, bireysel tarifelere gecemiyordum ve operator degistiremiyordum.

BTK kararini okudum, islem yaptigimiz da, devlet operatorden resmi harc ve vergilerini istiyor. O yuzden bu islem operatore durduk yerde zarar yazacak. O yuzden agirdan alacaklar.

En dogrusu, operatore ekinde BTK karari ile yazili basvurup, gelen sonucla, BTK ya sikayet etmek.

Ben yine Turkcell'e konu ile iligili mail attım.şikayetim ile ilgili geri döndüklerinie bu işleme ne zaman başlayacaklarını tekrar soracağım. Eğer olmaz ise BTK'nın ilgili kararda ki dilekçesini iadele taahhütlü yollayıp sonucu bekliyeceğim. Ama önce fax atacağım.
  • Vodafone'a yazdım.Verdikleri cevap tek cümle:
    "Devir işlemleri sadece açık hatlar olarak adlandırılan hatlar için geçerli olmakta olup, devir işleminizi hat sahibi ile birlikte gerçekleştirebilirsiniz." diyor

Bunlar okudukları anlamaktan aciz adamlar.BTK nın kararının hiç bir yerinde "açık hat" tanımlaması geçmiyor.Ama adamlar iş yapmamak için uyduruyorlar.
    BTK ya yazdım.Bakalım onlar ne diyecek.

Hat oğlumun adına kayıtlıydı ve oğlumla aramızda 1200 km var.
    Zaten Vodafone a kızgınım.Üzerime alıp Turkcell e geçecektim.Olmazsa kapattırıp Turkcell den yeni hat alacağım.
  • ben btknın bu kararını bulamıyorum sitesinde bulan varsa paylaşabilirmi?

Edit: btkyı aradım aynı durumu anlattım ..

Açık hat diye tabir edilen hatlar için geçerli bi durum olduğunu söyledi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litium -- 12 Kasım 2012; 21:20:54 >
  • açık hattı nasıl anlayacaklar ki öyle saçma şey mi olur akrabalık durumuna mı bakacaklar yani bikere de delikanlı olsunlar doğru dügün yapsınlar şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hschan

açık hattı nasıl anlayacaklar ki öyle saçma şey mi olur akrabalık durumuna mı bakacaklar yani bikere de delikanlı olsunlar doğru dügün yapsınlar şu işi

arkadaş benim üzerime kayıtlı hattı kullanıyo ,iki gün önce git hattı sen devral demiştim ..

Yapmamış bolu avea bayii öyle birşey yok demişler ..

Bi iki hafta sonra yanıma gelecek burada yaptıracam, açık hat diye devral alsın, madem olay öyle

sonra benim kullandığım iki hat -annemim üzerine kayıtlı- onlarıda başka arkadaşa dicem al üzerine ,sonra deneyeceğim bakalım kendi üzerime alabilecekmiyim :)

ş e r e f s i z l e r .vergi ödesin dursun :DD gelişmeleri buraya yazacağım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Vodafone'a yazdım.Verdikleri cevap tek cümle:
    "Devir işlemleri sadece açık hatlar olarak adlandırılan hatlar için geçerli olmakta olup, devir işleminizi hat sahibi ile birlikte gerçekleştirebilirsiniz." diyor

Bunlar okudukları anlamaktan aciz adamlar.BTK nın kararının hiç bir yerinde "açık hat" tanımlaması geçmiyor.Ama adamlar iş yapmamak için uyduruyorlar.
    BTK ya yazdım.Bakalım onlar ne diyecek.

Hat oğlumun adına kayıtlıydı ve oğlumla aramızda 1200 km var.
    Zaten Vodafone a kızgınım.Üzerime alıp Turkcell e geçecektim.Olmazsa kapattırıp Turkcell den yeni hat alacağım.

Vodafonda akilli adam yok anlaşilan.Acik hattin sahibini nerden bulcam

Adamlar resmen uzerine yatiyorlar.Forum olarak bir sikayet dilekcesi olusturup btk ya gondermek farz oldu..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.