Şimdi Ara

Baskasinin Arabasiyla Kaza Yapmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: palpatine48

csb nin hakkını ver hakkını adamın a5 i var. küçük gelmiş ve 5.20 emanet almış öyle mi bari a5 i var ama mercedes vito emanet almış, onu pert etmiş deseydin. 5.20 si olan adam kaskosuz bakkala bile gitmez. onun kasko günü de geçmez. sigortacısı kasko bitmeden 2 gün önceden arar kredi kartından sigortasını geçer. olmamış otur 0

Yav arkadas elim yoruldu yazmaktan. Neden bu konuda csb yazayim. Basimdan gecen olayi anlattim. A5e 4 kisi zor binuyor ustune valiz icin yer yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar aracıma park halinde çarptılar.perte çıkar mı acaba araç.hava yastığı açılmadı.fotolarda görünmüyor ama sağ arka çamurluk da değişecek arka kapıda düzelecek.doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu yüzden kimseden araba istemem. Kimseye de araba vermem isteyen istediğini düşünsün benim sorunum değil.

• abdim A kullanıcısına yanıt
    Aracon perte cikmasi degerinin yuzde 51 i gecerse olur ve hava yastigi acilmamis degeri nekadar aracın

• göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Yani piyasaya göre mi 31 32 eder.sigorta kagıdında 30 bin sanırım fotoları yükleyemedim.yan sanayi parçalarla hesaplarsan az tutar,orjinalleriyle değişirse fazla tutar.nasıl hesaplanacak

• Hocam kasko sirketiniz yaptirirken parca deisimi orjinal diye belirtildiyse orjinal takılır

• Ayriyetten arac bedeli sizin araciniz km model yili gibi etkenlerle internette o arac. en dusuk ve en yuksek deger olarak ortalama alinir

• Ve kasko da yapilmadigi icin araci kullanan yaptirir ayriyetten bariyer parasida kamu davasi gibi bisy acilip parasini alirlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.