Şimdi Ara

Baskasinin Arabasiyla Kaza Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yakindan tanidigim iki abimin basina geldi. Bir abide Audi a5 var ve istanbula akrabalri geldigi icin buyuk araba lazim oluyor. Obur abiden arabasini rica ediyor araba da 5.20d. Bu 5.20yi alip giderken otobanda onune kopek cikiyor bu da carpmamak icin kirip bariterlere falan carpiyor derken araba %90 pert. Ancak problem su arabanin kaskosu yok 5.20nin sahibi 6 aydir yirtdisindaydi, yeni Turkiyeye geldi ce kaskoyu yenilemeye zaman bulamamis. Olay budur, can ciger iki adam davalik oldu simdi. Paylasmak istedim edit yaparim.
    Edit: fake diyenler olmus. Ben sadece herkes dikkatli olsun diye konuyu acip anlattim. Isteyen istedigini diyebilir de neden fake konu acayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDBurnerXP -- 18 Ocak 2017; 14:14:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• niye mahkemelik oluyorki? emanet arabayla kaza yapmış...paşalar gibi audisini satıp arkadaşa araba alacak...pert olmuş arabayı tamir edeyim vereyim düşünüyorsa ..tamir edip kendisi kullansın..!!!
  • Emanet araba alınmaz da verilmez de.Çok zorda kalırsam adama yakıt parasını veririm götürmesini isterim ama gene de başkasının arabasını almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Emanet araba alınmaz da verilmez de.Çok zorda kalırsam adama yakıt parasını veririm götürmesini isterim ama gene de başkasının arabasını almam.

Aynen

Bir keresinde de arkadaştan rica ettim biryere gittik o sürüyordu. Dönüşte düz yolda duramadı dolmuşa arkadan bindirdi. Altımızda tank gibi moskoviç vardı öndeki de garibim Şahin

Şahinin ağzı yüzü yamuldu kasa masa kaydı moskoviç de çizik yok. Neyse

Tüm masrafların yarısını verdim arkadaş istemese de benim yüzümden oraya gittik diye.

Emanet alınmaz verilmez hele hele araba asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

niye mahkemelik oluyorki? emanet arabayla kaza yapmış...paşalar gibi audisini satıp arkadaşa araba alacak...pert olmuş arabayı tamir edeyim vereyim düşünüyorsa ..tamir edip kendisi kullansın..!!!

Hocam adam benim hatam degil kopege carpmamak icin manevra yaptim , kaskoyu yaptirsaymis diyor. Zor bi durum gercekten

• Kaskoyu mu yaptırsaymış? :)

Ne güzel iş. Arabayı alırken kaskosu var diye sormuş mu acaba o şahıs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

niye mahkemelik oluyorki? emanet arabayla kaza yapmış...paşalar gibi audisini satıp arkadaşa araba alacak...pert olmuş arabayı tamir edeyim vereyim düşünüyorsa ..tamir edip kendisi kullansın..!!!

Hocam adam benim hatam degil kopege carpmamak icin manevra yaptim , kaskoyu yaptirsaymis diyor. Zor bi durum gercekten

Öyle şey olur mu? Adı üstünde emanet. Ha o zaman almadan önce kaskosu sigortası var mı diye soracaksın. Şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 18 Ocak 2017; 2:5:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    hahahh güzel bahaneymiş

o zaman herkes emanet aldıgı esya aracla birşeyler yasasın ama suc benım degıl kendılıgınden oldu gıbı bır cevap versın cıksın

emanetın canı gotunde olur bunu dusunup ya hıc almıyıcaksın yada almak zorundaysan basına bırsey gelırse karsılamayı goze alıcaksın ..

yurt dısında olan adamın yerınde olsam calmıs felan derdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

hahahh güzel bahaneymiş

o zaman herkes emanet aldıgı esya aracla birşeyler yasasın ama suc benım degıl kendılıgınden oldu gıbı bır cevap versın cıksın

emanetın canı gotunde olur bunu dusunup ya hıc almıyıcaksın yada almak zorundaysan basına bırsey gelırse karsılamayı goze alıcaksın ..

yurt dısında olan adamın yerınde olsam calmıs felan derdım

Hocam telefon mesajlari gibi calinmadigini kanitlayan seyler var. Ayrica arabanin anahtarini da vermis. Asil calinmis derse daha da sikinti olur. Adama derler anahtarini nasil aldi peki diye?

• Saçmalığa bak yaptırsaymış diyomuş :D ulan ne denyo adamlar varya.

• Emanet araba büyük risk.

Atasözünde olduğu gibi "öküz ölünce, ortaklık bozuluyor..."

• Adamsa odemesi lazim. Kasko yaptirsaymis falan ne demek. Sen adamin arabasini al kaza yap sonra odeme. Oldu canim. Kopek falan bahane duzgun kullansaymis denyoya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Adamsa odemesi lazim. Kasko yaptirsaymis falan ne demek. Sen adamin arabasini al kaza yap sonra odeme. Oldu canim. Kopek falan bahane duzgun kullansaymis denyoya bak.

Hocam ben de baya uzuldum acikcasi. Araba da 2015 model diye biliyorum. 20.000km vardi ya da yoktu. Cok ozenerek kullanirdi arabasini. Arabada buyuk ekrandan tutun milyon opsiyon vardi. Uzucu bi olay bilmiyorum nasil cozulur olay

• Şuradaki bu tür konuları gördükçe ibret alıyorum

Yani araba verecegim bir kac kişi var onlarada vermeyim diyorum sonucta kimseden de araba istemiyorum

• Hocam adam pikniğe gidecek ailesiyle emanet araba istiyo. Kirala diyorum onu kiralayacağıma senin arabaya benzin atarım diyo. Biz öyle bi hata yaptık verdik. Adamın 9 yaşındaki çocuğu mesire yerinde haritaya çevirmiş araca her tarafı çizmiş. Başka piknikçilerin çocukları yapmış diyo bi de bize. Çocuğa sakince sorduk ben yaptım dedi.

Lanet ettik verdiğimize. Pasta cila kurtardı birazını ama büyük çoğunluğu macuna inmiş çiziklerin.

Emaneti alan adam daha özen göstereceğine nasılsa benim değil diyerek hoyrat kullanıyo arabayı

• Aynen hocam haklısınız iyi niyet suistimal ediliyor bunu güvendiğin emanet verdigin bir insan sana böyle diyorsa zararını tamir etmiyorsa insanın canı bir daha sıkılır

Ben emaneti kendi malımdan daha dikkatli kullanırım ama

Herkes bu fikirde olmuyor

Ayrıca benim korktuğum daha önemli bir konu var

Diyelim gitti birine vurdu adam öldü allah korusun

Dava açıldığı zaman trilyona varan rakamlar isteniyor ruhsat sahibide dava edilyor ve senin malın mülkün elinden

Gidebiliyor

Bu durum hayatta başına gelebilecek en kötü şeyler insanın ocagı söner allah korusun

• Bu adam ona buna para takarak almistir kendi a5'ini de. Keyfine laf soylenmez boylelerin ama hakkini isteyince yok soyleydi de boyleydi de...

Tanri dusmanimin basina boylesini vermesin.

• Allah korusun hocam öyle bi kazadan hepimizi. Şahsen bizim araba 30 bin etmeyecek bi araba. Birine versek çarpsa öldürse birini kan parasını ödeyecek durum yok tarla ev satsak. Eğer birinin arabaya ihtiyacı varsa ben götüreyim diyorum yoksa vermiyoruz artık arabayı. Hocam bi de dediğiniz bu ölümlü kazalarda 250-300 binlik tazminattan kan parasından bahsediliyo

• Bende de emanet araç varken vurdular. Sarhoşun biri. Araçta 14 binlik hasar. Suçun %25'ni bana verdiler. E adam alkollü diyorum, o ayrı cezalandırılır dediler.

Benim suçum ne dedim? Cadde de giderken, sokakların olduğu yerlere gelince yavaşlayıp, kontrol edip girmem gerekirmiş. Uyarı vs de yok. 3.500 lira benden çıkacak. Araç sahibi canın sağolsun dedi ama vuranın şeyinde değil. Dava ile uğraşacağım bende..

• Sürekli fake konu açan eleman değil misin kaza yaptık diyerekten. Ayna kırıp kaçmaktan pert edip ödememeye terfi etmişsin eğer yine yalandan konu açmadıysan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.