Bildirim
başkasının kpss sınav yerini öğrenme yardım
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.fem.com.tr -
quote:
Orijinalden alıntı: ugr7
www.fem.com.tr
arkadaşım burdan nasıl öğreneceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: ugr7
www.fem.com.tr
yardım edermisin -
bunun çözümü yok mu birisi yardım etsin lütfen -
ais.osym.gov.tr den ogrenebilirsin bunun icin tc no ve adayın internet sifresi gerekli eger bunlardan biri yoksa öğrenmen mümkün değil -
quote:
Orijinalden alıntı: dangerousman
ais.osym.gov.tr den ogrenebilirsin bunun icin tc no ve adayın internet sifresi gerekli eger bunlardan biri yoksa öğrenmen mümkün değil
arkadaşım sadece tc numarası var başka birşey yok öğrenme sanşım hiç yok mu benim için çok önemli -
Millet brbırinin yerine snava griyo kanki cemaatden tanıdık varsa olmayacak iş yok (( -
quote:
Orijinalden alıntı: can_1981_
Millet brbırinin yerine snava griyo kanki cemaatden tanıdık varsa olmayacak iş yok ((
doğru söylüyorsun......... malesef yok ve galiba sınav ertelenmiş -
sınav ertelense bile aynı yerde sınava giricek zaten...
şifresi olmadan netten öğrenemezsin şifresini bilmiyorsa da maile bilgilendirme yok ösym bürosundan kendisi alıcak şifresini...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X