Şimdi Ara

Baskasının kredi kartından bookingte rezervasyon. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba baskasının kredi kartından. Sonra öde sıklı. Rezervasyon yaptırdım. . Bılgılerde kredikartı ve id gormek zorunludur yazıyor. Ben orda rez. Yaptırdıgım kredıkartından cektırebilirmiyim. Parayıödedim cunku yaptırdıgım kişiye. Beni arayabilirler dedi patronumdan yurt dısındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oraya gittiğinizde bookınge verdiğiniz kredi krtjndan çekerler.Sıkıntı olmaz.

• kredikartından çekmeye de bilirler. vardığında farklı bi kartla veya nakit olarak ödeye bilriisn.
    eğer booking e rez yaparken verdiğin kredi kartı bilgilerinden çekerler se de sizden bişey talep etmezler. şat diye çekerler.
  • Rezervasyon yaptırdığınız kredi kartından çekim yaptırabilirsiniz.Dilersen başka karttan veya nakit olarakta ödeme yapabilirsiniz.
    Eğer rezervasyonun üzerinden 1 hafta geçtiyse,kontrat ve sözleşmeler gereği hotel önceden veya gelmeseniz bile çekim yapma hakkına sahiptir.Genelde Booking ödemeleri hotel girişinde alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 20 Eylül 2016; 23:55:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.