Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir iktidar neden vatandaşlarının teknolojik gelişimlerini engeller? Neden vadandaşına layık görmez anlamıyorum.

Kefen parasına kadar göz dikilecek ne yaptı ki bu yüce Türk milleti anlamıyorum. Üzülüyorum.

Gerçekten şimdiki çocukların video oyununu bile oynayamamasından çok üzülüyorum. Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leocorte -- 17 Mayıs 2019; 18:11:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunları ve bunları başımıza musallat edenlere küfür ederek , imei kaydını yapar, kullanırız. Telefonla işimiz bitince imkanı olan yurtdışına götürür satar, imkanı olmayan ülkenin parasını çöpe atar daha da fakirleşiriz...

• Neyseki imei repair denen bişi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğubank esnafının sinirleri gerilmiştir, sebil gibi telefon satılıyordu.

• Yurtdışından telefon aldın, eskidi satmak mı istiyorsun? Devlet diyor ki satamazsın. Tamam satmaktan vazgeçtin; köşeye koydun yeni telefonun bozulursa diye, ailenden birisinin telefonu bozuldu. Köşede boş boş durmasın diye o telefonu vermek istedin. Devlet diyor ki veremezsin.
  • Forum paylaşımı haber olmuş 😀

T24
    Yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili bir değişiklik daha
    https://t24.com.tr/haber/yurt-disindan-getirilen-telefonlarla-ilgili-bir-degisiklik-daha,821842

• İmei atmayı herkes öğrenecek demekki. Onu engellerlerse o zaman işte telefon filan alınmaz.

• eSIM devlet tarafında fiziksel simle aynı şartlara haiz.

Roaming yapılan yabancı hatlar imei kaydı dışında. Ama onların da 6 ay mı 1 sene mi , en geç vize bitimine kadar tam emin değilim kısa bir süresi var, sonrasında kapanıyor. Sonsuza kadar kullanamıyosun. Daha fazlası için imei kaydı yaptırman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archi33tect

Pasaporta işletebilmek için kalma süresi mi var?
    Sure yok ama bunlarin isi belli olmaz, benim gidecegm gun bi bakarsin kararnameye eklemisler

• Telefon kaydedersin ama duty free de 72 saat olayına bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: ankura

Şimdi yurtdışından telefon çok fazla gelmez ama gelenlerde sonuçta imei falan atılamıyorsa çöpe gitmez bence kendi adına alacağın hatla çoluğun çocuğun kullanabilir belki, bunlarda olmadı yurtdışına çıktığında ikinci el telefon alıp satan yerlere verirsin artık, ama ilerde bu işin ticaretini yapanlar çıkar senden üçe beşe alır telefonu bulgaristanda gürcistanda falan götürür ikinci elcilere karla satar yani, dünyanın heryerinde ikinci el telefon alıp satanlar var.

Bulgaristana sık sık giderim yaz aylarında öyle pek 2 el satan yerler görmedim zaten gerekte yok burdaki gibi telefona tapmıyorlar telefonla hava atmıyorlar avrupada çalıştığı için çoğu kişi telefon dert değil yani eniştemde audi a4 benzinli var adam arkasına romork bağlamış ormandan odun çekiyor gerisini sen düşün artık yazık ediyorsun arabaya dedim bişi olmaz ucuz zaten kaç paraki sana birşey olmasın diyor

• İdare mahkemesinde sağlam bir davayla çözülür bence bu iş,tabi millette birlik olacak ama nerdee..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Mayıs 2019; 19:21:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Valla olay telefona tapma olayı değil yurtdışından aldığım note5 i 4 yıl kullandım mesela, devletin soygunculuğuna, halkı inek gibi sağmasına buradaki tepki, bende çok sık yurtdışına çıkarım işimden dolayı, hatta yılın çoğunu yurtdışında geçiririm mesela ve gittiğim yerlerde ikinci el telefoncular gördüm hatta ikinci el aldığım tel bile oldu işyerinde kullanmak için,
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Telefon nasil kaydedeceksin pasaportsuz. Baska turlu kayit oluyor mu ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

Neyseki imei repair denen bişi var
    O iş de eskisi gibi değil ki, Xiaomi yeni serilerin çoğuna atılamıyor korumadan dolayı,Huawei desen o da aynı..

Örneğin redmi s2 sıfır kutulu elimde patladı bu yüzden..haşmetlimiz varolsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Mayıs 2019; 19:22:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden kayıt ettirdiğimiz telefonlar ne olacak? benim telefon neydiği belirsiz birinin pasaportuna kayıtlı geçen yıldan. Şu anda açık ve hat benim üstüme. Yasa çıkarıyorsunuz onu bile tam beceremiyorsunuz.

• Eyyyyyy Almanya

• Çok eğleniyorum bu günlerde
    Yetmez daha çok
    Ooohhh

• artık her gün nasıl bir sürprizle karşılaşacağız, ne tür aleyhimize bir karar alındı diye uyanacağız
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.