İyi akşamlar, bir sorum var eğer yanlış yerdeyse özür dilerim öncelikle.
Bir arkadaşım tanıdıklarıyla gitmek için İzlanda maçına 5 bilet almış ancak birisi gelemeyecekmiş. Bilette gelemeyecek kişinin tcsi yazılı . Bana teklif etti o bileti, sıkıntı olur mu ? Bir de passoligim de yok ama milli maçta gerekmiyormuş doğru mudur ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
kağıt bilet ile girilmiyor diye biliyorum. kimlik falan karşılaştırılıyordu en son.
bir bilen gelsin tabii ondan al kesin bilgiyi
passoda transfer ediyorsun öyle giriyor başkası
Yok passolig istemiyor. Kağıt bilet satıldı zaten. TC kimlik olayı bakılması saçma olur çünkü aşşağı yukarı biletlerin %70'i karaborsa aracılığıyla el değiştirmiştir.
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum. Daha önce tecrübe etmiş kişiler bilgilendirirse sevinirim. Mesela en son vodafone park ve Kadıköy'de milli maçlara gidenlerden
Evet arkadaşlar hala bilen birinden yanıt bekliyoruz :) Bilgisi olan bilgilendirirse seviniriz.
Kağıt bilette eğer fotoğrafı falan yoksa bilet sahibinin bence sorun olmaz gibi. Milli maçları bilmiyorum da mesela Fenerbahçe'nin basket maçına gidiyorum orada isteyen passo ile isteyen kağıt bilet bastırıp o şekilde giriyordu ve kapıda biletlere doğru düzgün bakmıyorlar bile sadece kağıt biletteki QR kodu okutup geçiyordun. Milli maçta da böyleyse eğer sistem o zaman problem olacağını pek sanmam.
Sıkıntı olmaz başkasına ait bilet ile girebilirsin kağıt bilet sonuçta barkodu okutuyor turnikeden geçiyorsun kimse sana kimlik sormaz passolig milli maçlarda kullanılmıyor
Arkadaş tff'yi arayıp sordu güvenliğin insiyatifinde geçen maçta sorun olmamıştı demiş. Yuzde 90 problem olmaz. Ben de arkadasa verdim bayan ismi ve tc si var biletin üstünde. Gidecekler maça.
Tamamdır teşekkür ederim yorumlar için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme