Şimdi Ara

Başkasının yerine imza attim ne olacak simdi :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler vizede kopya çekerken yakalanırsak 6 ay uzaklaştırma mı alıyorduk
  • Kimse yazmamis

Aysini anana bacina yapsalar hosuna gider mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bizim Erdem diye bi arkadaş imzayı atmıştı başkasının yerine. Ertesi gün çocuğu sokakta dilenirken gördük...

Gözünü korkuturlar en fazla Ama aynı şeyi sınavda yaparsan başın çok ağrır.

konuşarak halledilebilir mi dersiniz yoksa direk soruşturma mı açılır? eminsiniz dimi bişi gelmedi yani o arkadaşın başına? hay ben böle şansın o arkaaşlar tamamen suçu üstüne alsa benim bu durumdan kurtulma şansım var mı zaten dediler sen merak etme suç bizim diye arkadaşlar

• bu kısımda eminim arkadaşım direk uzaklaştırma :) ama kanıt lazım tabii. bi imza ile kopya bir tutulmaz heralde yoksa tutulabilir mi
  • iyi olmus insallah okuldan atilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

iyi olmus insallah okuldan atilirsin

neden böyle dedin ki simdi tamam hatam olabilir ama basın sıkıntıya girebilir ya da girmeyebilir diye yorum da atabilirdin durduk yere beddua etmenin manası nedir

• Konuştum arkadaşlar ders hocasıyla eger derste söyleseydin böyle böyle orda konuyu direk kapatacaktim dedi ama ben derste o cesareti bulamadığım için bisi demedim hoca kendi buldu beni :( simdi dedi ki ben konuyu bölüm başkanına taşıyacağım onunla halledersin isini dedi o gerekli görürse soruşturma açabilir ya da kapatabilir dedi konuyu. benim korkum isin dekanlığa gitmemesi giderse ben ve iki arkadas uzaklaştırma cezası alacağız :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Beyler vizede kopya çekerken yakalanırsak 6 ay uzaklaştırma mı alıyorduk

yep
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Konuştum arkadaşlar ders hocasıyla eger derste söyleseydin böyle böyle orda konuyu direk kapatacaktim dedi ama ben derste o cesareti bulamadığım için bisi demedim hoca kendi buldu beni :( simdi dedi ki ben konuyu bölüm başkanına taşıyacağım onunla halledersin isini dedi o gerekli görürse soruşturma açabilir ya da kapatabilir dedi konuyu. benim korkum isin dekanlığa gitmemesi giderse ben ve iki arkadas uzaklaştırma cezası alacağız :(

Aynısı bana oldu hocaya kalsa asardı benı ama sagolsun bolum baskanı babacandı hallettik bu işi birdaha olursa vs dendi kapandı konu
  • zükele

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Konuştum arkadaşlar ders hocasıyla eger derste söyleseydin böyle böyle orda konuyu direk kapatacaktim dedi ama ben derste o cesareti bulamadığım için bisi demedim hoca kendi buldu beni :( simdi dedi ki ben konuyu bölüm başkanına taşıyacağım onunla halledersin isini dedi o gerekli görürse soruşturma açabilir ya da kapatabilir dedi konuyu. benim korkum isin dekanlığa gitmemesi giderse ben ve iki arkadas uzaklaştırma cezası alacağız :(

Aynısı bana oldu hocaya kalsa asardı benı ama sagolsun bolum baskanı babacandı hallettik bu işi birdaha olursa vs dendi kapandı konu

bende yarının böyle geçmesini ümit ediyorum

• SEn yarin biraz yere Bak yaptık bir yanlış siz büyüksün affedin moduna gir sorun hallolur

• Niye arkadaşlarının yerine imza attın sorabilir miyim acaba?
  • uff snn be slk .s .s deseydin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Niye arkadaşlarının yerine imza attın sorabilir miyim acaba?

hocam attık işte bide bu ayda yılda yapılan bişi değiil ki herkes yapıyo. yakalanmak tamamen şans işi. mesela kopya suç hoca sınav öncesinde sağa sola bakanın kadığını alırım diyo her seferinde e imza da suç ama hiç uyaran umursayan yok bahtsız bedevi olunca hoca denk getirince bi yoklama yapıyo biz de kalıyoruz ortda
  • hocalar böyle atarlar yapıyolar (haklı olarak )yok bittin bıraktım seni diye hocadan hocaya değişir de bizde yapanlara hiçbir şey olmadı inkar falan etme zaten git hocam kusura bakmayın de daha iyi zaten bellisin yalan atınca daha da uyuz olmasın sınıfta geçen haftalar öyle yapanlar oluyodu bende bir şey olmaz zannedip arkadaşların ısrarına dayanamadım ilk defa böyle bir şey yaptım de sınıfı da ispiyonlamış olursun başkasının yerine atılan imzaları haklı bulmuyorum kusura bakma gelmeyenlere yazık imza atarken kabak gibi belli olacağın derslerde atma bir daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Day -- 7 Kasım 2012; 0:15:58 >
  • Bu olay hep yaşanır ve senin gibi başkasının yerinede kendi imzasını atan çıkar zamanla öğrenirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Bu olay hep yaşanır ve senin gibi başkasının yerinede kendi imzasını atan çıkar zamanla öğrenirsin....

baştaki yazdıklarımı okursanız nasıl yakalandığımı anlarsınız hocam. salak mıyım ben diğer elemanların yerine kendi imzamı atayım uydurdum onların yerine başka bişi olay bu değil yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.