Şimdi Ara

Başkasının yerine imza attim ne olacak simdi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ünide sinifta 2 kişinin yerine yoklama imzası attim hoca sınıfı saydı beni buldu simdi bölüm baskanligina ileteceğim dedi gerekirse soruşturma açılırmis bizim arkadaşlar suçu üstlendiler ama benim başim ağrır mi gene senin durum belli değil daha dedi hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok ya nereye

kanıtlayamaz

kriminal incelemeye sokması lazım ki kimse uğraşmaz
  • seni nasil buldu hoca

• Başkasının yerine kendi imzanı mı attın..

• çaylak lan bunlar
  • Eger coktan kabul etmediysen "Hocam ben atmadim".40 yil ugrassa kanitlayamaz :D
  • bisi olmaz. korkutma v1.2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben bunu hak ettim mi? Ss’li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Başkasının yerine kendi imzanı mı attın..

• arkadaşlarına kahramanlık yapmaya çalışırsan böyle olur işte.
  • ben alttan ders alıyorum beyler hoca listeden rastgele isim kaldırıp soru soruyo imza attığım diğer arkadaşın ismin okudu o da olmayınca tek tek listeden yoklamayı aldı sıra bana geldi ben de burdayım dedim diğer arkadaşların ismini saydı yok e kim attı baktı kağıda numaralarımız da var tabi bizim numaralar 11 diye başlıyo alt sınıfların 12 diye e orda 3tane 11 var biri de benim diğerleri o iki arkadaş. ordan belli oldu zaten neyine itiraz etcez kabul ettim bende. çömezlikle alakası yok bu arada tamamen şans işi. bölüm başkanı uygun görürse soruşturma açılır diye uzaklaştırma falan olur mu ya da başka ne ceza alabiliriz? bide burda kim DAHA suçlu?
  • bizim arkadaşda geçen atmıştı bir gün sonra toprağa verdik
  • ben başkasının yerine sınava girdim ünide, okulun en yüksek ikinci notunu aldırdım elemana :D

• Kabul etmişsin iş bitmiş adamların insafına kaldın artık.
  • ya uzaklaştırma lafı geçmedi ama benim aklıma direk o geldi soruşturma deyince çok ağır olmaz mı bu sizce? yani yoklama işi şans işi her zaman herkes atıyo imzayı kimi hoca farkediyo kimisi farketmiyo ben napam şimdi şansım yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electi

bizim arkadaşda geçen atmıştı bir gün sonra toprağa verdik

• Aynısı banada oldu bölüm başkanına gitmiştik. Yaptık bir yanlış hocam etkin pişmanlktan faydalanmak istiyorum salın beni dedim. O da biraz korkuttu birdaha olursa vs konu kapandı. Korkma birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

ya uzaklaştırma lafı geçmedi ama benim aklıma direk o geldi soruşturma deyince çok ağır olmaz mı bu sizce? yani yoklama işi şans işi her zaman herkes atıyo imzayı kimi hoca farkediyo kimisi farketmiyo ben napam şimdi şansım yoksa

idam ederler kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Aynısı banada oldu bölüm başkanına gitmiştik. Yaptık bir yanlış hocam etkin pişmanlktan faydalanmak istiyorum salın beni dedim. O da biraz korkuttu birdaha olursa vs konu kapandı. Korkma birşey olmaz

sizin durum nasıl oldu acaba anlatır mısınız? ders hocası biraz soğuk insan sürekli bilmem nolur artık bölüm başkanıyla halledersin sorununu benim elimden bişi gelmez zart zurt saydı bişiler bölüm hocasının dersine de giriyorum ben o daha babacan bi insan ne diyebilirim pişmanım desem veya başka bişi? faydası olur mu?
  • Bizim Erdem diye bi arkadaş imzayı atmıştı başkasının yerine. Ertesi gün çocuğu sokakta dilenirken gördük...

Gözünü korkuturlar en fazla Ama aynı şeyi sınavda yaparsan başın çok ağrır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.