Maraşlı mısın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HACETTEPE VS BAŞKENT VS İÜ VS AÜ VS YTÜ İKTİSAT (2. sayfa)
-
-
Evet
-
başkente falan sakın gitme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşverin hocam arkadaşı kendisi asgariye şükredecek mezun olduğunda büyük ihtimalle
iibf türkçe okumak büyük hata. zaten piyasadakilerin çoğu dil bilmiyor. yurt dışında dil okuluna git desem dolar 23,euro 25 TL
o yüzden sana önerim %50 vakıflardan birine gitmen
maddi durumun ortalamaysa bilkent pols,tobb etü,bilgi,yeditepe buraları yazmanı öneririm. %50 bursla hepsine girebilirsin
Yok hocam zaten özel sektör düşünen bir insan değilim devlet düşünüyorum. Bu sebepten ötürü Ankara üni veya hacettepenin benim için en iyi seçenek olacağını düşünüyorum. Türkçe olması bir kayıp mıdır evet ama ingilizce için kursa giderek vs halledebileceğimi düşünüyorum ki şuan ingilizce seviyem B1-B2 seviyesinde. Geliştirebilirim veya bir dil okuluna veya üniversitenin böyle bir kulübü vs olursa ona katılabilirim. İstanbulda okuyacak imkanım olsa fransızca marmara üni siyaset bilimi ve kamu yönetimi seçerim ama hiç gitmese ayda 5k gider istanbulda. O yüzden şuanda Ankara veya hacettepe yolları görünüyor gibi. Bakalım artık sıralamalara göre karar vereceğiz.
-
Ben bunlardan gözüm kapalı Hacettepe yazardım. İktisatı köklü ve geleneği olan okullarda okumak lazım. İstanbul da iyidir mesela İİBF için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacettepe ya da YTÜ yazardım.Başkent vs boşver
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamla ne dalga geçiyorsun? Belki özel sebepleri vardı 94k yaptı. Eğlenmeyin insanlarla gidin kendinizi geliştirin biraz. İnsan içine çıkınca iki kelam edemeyecekler burada onu bunu eleştiriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer yazdığın okullarda iktisat bölümünü ingilizce okuyamıyorsan tercih etmeni tavsiye etmem
-
Bekir avşar başkent iyi diyordu da bilemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam devlette ne gibi imkanlar oluyor bir de mulakatlı mi mulakatsiz alimlar mi oluyor bunlar ?
Hocam genel olarak İİBF mezunlarının girebildiği sınavlar oluyor onlarda iktisat çok öne atıyor çünkü en zor sorular iktisat alanına yönelik oluyor oradan yaptığın bir sorunun değeri çok yüksek oluyor. Uluslararası İlişkiler okuyan abimin dediğine göre devlet düşünüyorsan ve dersleri geçebileceğini düşünüyorsan(zor olduğu için) iktisat seç dedi. Onun dışında kaymakamlık sinavlari oluyor onlara girebiliyorsunuz, bakanlıklardaki alımlara girebiliyorsunuz. Tabi benim temel hedefim kaymakamlık sınavlarından bir başarı elde etmek. Muhtemelen kaymakamlikta mülakat vardır ama oteki memurluklarda cumhurbaşkanının dediği uygulamaya koyulduysa mülakat olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X