Son dakika gelmiş çatmış durum 98-98.Heyecandan tuvaletiniz gelmiş.1 dakika geçmek bilmiyor.Molalar.Üst üste atılan üçlükler.Ve durum 101-101 son 6 saniye dayanamıyosunuz spikerler bile susmuş.Ve favori takımınız son 3 saniyede el üzerinden 3 lüğü bırakıyor.Stadyumda 1000 lerce kişinin aynı anda soluk verme sesi fırtına duygusu uyandırıyor.Rahatlamışsınız son 1 saniye ve artık kaybetme şansınız yok.Bir mola daha.Karşı takım yarı sahadan oyuna başlıyor.Büyük bir dikkatsizlik sonucu 3 lük giriyor ve bir de faul.Siz maçın uzatmaya gitmesini beklerken son faul atışıda giriyor veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Yıkılıyosunuz......
Daha ne olsun
bloklar ve alleyop lar alonzo mourningin bloklarını çok seviyorum
1- BENİ HAVAYA ZIPLATIP AVAZ AVAZ BAGIRTICAK SON SANİYE SUTLARI (KOBE NİNKİLER ÖZELLİKLE) 2- FAST BREAK SIRASINDA ARKADAN GELİNİP KOYULAN VE COGU ZAMAN PANYA İLE KESİLEN BLOKLAR 3- BUNLAR İNSAN MI DEMEMİ SAGLAYACAK SMAC LAR 4- SÜPER ASİST LER 5- SON SN TOP CALMALARI
Şu ana kadar 3 tane knock out um oldu hepsi de benden büyük kişilerdi.Ben genelde crossoverdan önce olduğum yerde 360 dönüp topu sağ elimle tutarken sol bacağımın arka tarafından öne geçiriyorum rakip sola gideceğimi sanıyo bende sağa gidiyorum ve sonuç.
GüÜmmmmm.
İşte zevk budur.Soğuk içiniz.
Vİnce Carter ve smaçları
Blok
quote:
Orjinalden alıntı: ::Battousai::
Şu ana kadar 3 tane knock out um oldu hepsi de benden büyük kişilerdi.Ben genelde crossoverdan önce olduğum yerde 360 dönüp topu sağ elimle tutarken sol bacağımın arka tarafından öne geçiriyorum rakip sola gideceğimi sanıyo bende sağa gidiyorum ve sonuç.