quote:Orijinalden alıntı: subsonicALONZO nun blokları tabiki bence belkıran crossoverlar... tabi ki üstadlar KOBE WADE
quote:Orijinalden alıntı: totosibence belkıran crossoverlar... tabi ki üstadlar KOBE WADEAlıntıları Göster Tabi SMAÇ -VİNCE - ESTETİK
quote:Orijinalden alıntı: *MelaNKoliK*Tabi SMAÇ -VİNCE - ESTETİKAlıntıları Göster 3 lük girdiği zaman fileyi yalarken çıkardığı o eşsiz hışırdama sesine hastayım ben.
quote:Orijinalden alıntı: FromThe80s3 lük girdiği zaman fileyi yalarken çıkardığı o eşsiz hışırdama sesine hastayım ben.Alıntıları Göster blok yiyen adamın yüzü!!! sanki tecavüze uğramış gibi oluyo
quote:Orijinalden alıntı: totosiblok yiyen adamın yüzü!!! sanki tecavüze uğramış gibi oluyoAlıntıları Göster İnsanların üstünden geçerek fizik kurallarını hiçe sayan smaçlar...
quote:Orijinalden alıntı: FromThe80s3 lük girdiği zaman fileyi yalarken çıkardığı o eşsiz hışırdama sesine hastayım ben.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: megaoyun 3 lük girdiği zaman fileyi yalarken çıkardığı o eşsiz hışırdama sesine hastayım ben.
quote:Orijinalden alıntı: xxxxerdalxxxx3 lük atışlar smaç hoşuma gidiyorel üzerinden atılan zor şutların hastasıyım gerçek hayatta yapabildiğim en artistik hareket o olduğu içindir belkide
quote:Orijinalden alıntı: notrinoel üzerinden atılan zor şutların hastasıyım gerçek hayatta yapabildiğim en artistik hareket o olduğu içindir belkideAlıntıları Göster smaç ve blok tabiki özellikle smaç yapıldıktan sonrak potaya asılmalar ve blokla birlikte panyada patlayan bloklar
quote:Orijinalden alıntı: stigmata77smaç ı vuran kişinin nasıl smaçı vurdugusmaçlar ve ribaunt mücadelesi
quote:Orijinalden alıntı: ugrsnsmaçlar ve ribaunt mücadelesiAlıntıları Göster keyif veren çok şey varda, en sinir olduğum şey son saniyede sokulan şutlardır hele birde o şutla maç kaybediyorsanız....bknz. daçka-bjk maçı
quote:Orijinalden alıntı: csbkeyif veren çok şey varda, en sinir olduğum şey son saniyede sokulan şutlardır hele birde o şutla maç kaybediyorsanız....bknz. daçka-bjk maçıAlıntıları Göster garnet big ben gibileri rebound alırken topu önce bi elle kavrar da sonra diğerini şap!! die yapıştırır ya canavar gibi topa!!!
quote:Orijinalden alıntı: totosigarnet big ben gibileri rebound alırken topu önce bi elle kavrar da sonra diğerini şap!! die yapıştırır ya canavar gibi topa!!!Alıntıları Göster Indiana'yı seyretmek benim için özellikle Jermaine O'neal olduğu zaman,Amare'li Phoenix'i seyretmek,Wade'i,LeBron'u,Kobe'yi,Jermaine O'neal'ı seyretmek.Bunlar benim için basketbolun keyifli yanları.Bana keyif veriyorlar yani....
quote:Orijinalden alıntı: solidfbIndiana'yı seyretmek benim için özellikle Jermaine O'neal olduğu zaman,Amare'li Phoenix'i seyretmek,Wade'i,LeBron'u,Kobe'yi,Jermaine O'neal'ı seyretmek.Bunlar benim için basketbolun keyifli yanları.Bana keyif veriyorlar yani.... Alıntıları Göster allstar maçlarında shaq crossover yapıyo ya!!!
quote:Orijinalden alıntı: totosiallstar maçlarında shaq crossover yapıyo ya!!! Alıntıları Göster blok yiyen adamın yüzünü hiç bir seye değişmem
quote:Orijinalden alıntı: ephosisblok yiyen adamın yüzünü hiç bir seye değişmem Alıntıları Göster en sevdigim olay derbi maçlarda peş peşe gelen 3lükler
quote:Orijinalden alıntı: MZR34en sevdigim olay derbi maçlarda peş peşe gelen 3lüklerAlıntıları Göster üçlükle biten hızlı hücumlar.. hançer gibi saplanıo valla