Şimdi Ara

Basketboldaki baremi ayarlayan kişiyi medyum olmalı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün abim benden tek maç istedi. Ona Heat-Spurs maçına alt oynamasını söyledim. Maça 186.5 barem verdiler. Maç sonucu 103-84. 187 sayı bu baremi nasıl ayarlıyorlar akıl almıyor. Maçıda son çeyreğe kadar izledim. Üst imkansız gibiydi, yedekler oyuna girmişti adamlar ne yapmış ne etmiş üste taşımış ama bir sayı nasıl ayarlanır akıl almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 10 Haziran 2013; 12:22:42 >

• takımların sayı ortalamaları alınıyor. sayı düşerse barem de düşüyor. bir de maç öncesi sakat, cezalı durumları ya da çok önemli bir gelişmede barem güncelleniyor. çok da medyum olmaya gerek yok yani.
  • benim de dikkatimi çekmişti bu durum. daha önce kazandıklarımı ya sidik zoruyla yarım sayıyla kazanıyor ya da yarım sayıyla kaybediyordum. adamalr nasıl oluyorsa baremi tam tutturuyorlar valla
  • Hiç sorma ya 1 sayıdan yatınca çok gıcık oluyorum

Basketboldaki baremi ayarlayan kişiyi medyum olmalı!!!
  • gerçekten o sayıları harika ayarlayorlar bence tek ya da çift oynamak bile daha mantıklı olabiliyo bazen
  • Futbol maçında skor tutturmayı beceremezler, yani 3-5 gol olup olmayacağını tahmin etmeyi...

Ama baskete gelince cidden mükemmel tutturuyorlar, 145-170 vs. nasıl beceriyorlarsa...
  • Skorları bareme ayarlayan basketbolcular medyumdur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne doktoru en fazla kazanır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet baskete kupon yapan biri olarak benim de dikkatimi çekiyor, kazanırsam ya 1 sayı üst ya da altla geliyor, gecen hafta euroleage de virtus bologna 80,5 üst dedim, 80 sayı ile maç tam biterken artık umudu kesmisken adam son saniye bir üçlük attı maç bitti 83.5 la aldık. Atamazsa 80 den yarım basketle yatıcaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.