Şimdi Ara

BASKI BALATA ACİİLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba önereceğiniz baskı balata markalarını alabilirmiyim

• luk, valeo
  • Fiyatlar nedir acaba yarın yaptırcam tanıdık bi ustaya baskı balataların markaları hakkında bilgi sahibi , hangisinin daha iyi oldugunu bilirsem ustaylada o şekilde konusurum
  • Arkadaşlar kimse konuya dahil olmamış ama ben yazayım belki merak eden arkadaşlar olur bilgi sahibi olsunlar. Arabamı bakıma soktum madem yaptırıyorum hepsini yaptırayım dedim.

*Debriyaj baskı balata
    *Ön fren balata
    *Yağ
    *Yağ filtresi
    *Polen filtresi
    *Bide sis ampullerim patlamıştı onları yeni ampullerle değiştirdim

Toplamda bana 490 liraya maal oldu. Tabi bu bi tanıdık usta aracalığıyla oldu. Ve karşının ustaları daha uyguna yapıyor yani anadolu yakasının. Bilginize
  • Ben çok fazla girmiyorum foruma ama şu soru oluştu kafamda..Forumda herkes birbirini tanıyor ve aracının marka modelini biliyor mu acaba..Aksi takdirde bir kullanıcı direk olarak nasıl arabasıyla ilgili fikir-bilgi sorabilir ki..Çünkü baskı-balata var arabasına göre volan dahil 3.000 tl-baskı balata var 200 tl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsen -- 11 Temmuz 2014; 11:59:07 >
  • ismailsen İ kullanıcısına yanıt
    Benim sormak istediğim piyasa baskı balatalarıydı hondanın veya baska bir aracın orjinal çıkışlı baskı balatasını sormak değil ve bence sorudada anlaşılıyor. Önereceğiniz baskı balata markaları dedim. Yanlıs anlamıssınız galiba
  • Evet ben yanlış anlamışım doğru..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    baskı-balata yanması
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.