Aracım 2007 1.6 vectra 67 binde henüz debriyaja bastığımda ses geliyordu ustaya gösterdim baskı balata bilyeler zamanla gevşemiş o ses yapıyor dedi gösterdi felan daha sonra debriyaja bastı sert zaten dedi değişmeli daha önceki aracımda vectra idi ondada debriyajım sertti genelde serttir vectraların debriyajı , 80 km ye kadar gider diyordum , baskı balata ve bilyeler değişecek ne kadara cıkarız dediğimde 375 lira fiyat verdi işcilik dahilmi acıkcası hiç bilmiyorum iki sorum olucak ? - Baskı balata icin daha erken değil mi beklemelimiyim 10 bin km kadar kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi usta ama ses morelimi bozuyor ? - Fiyat nasıl Teşekkürler , hayırlı günler
benim 97 vectra ilk kez 180.000 km de debriyaj seti değişti 700 tl tutmuştu 8 ay önce
180 bin cok değilmi hocam ?
bana da çok geldi:) yolda kalmıştım:) arabayı 60.000km de aldığımda servis kağıtlarında değiştiği yazmıyordu servisteki ustada normal demişti
Sürücüden sürücüye kullanıma göre baskı balata ömrü değişir.Kiminde 200.000 km gider,kiminde 20.000 km gider.Bilyeyi orjinal almaya çalışın,ortalama 200 tl.Diğer parçalar ise 150 tl dir.Kolay gelsin.
yolda kaldığımız gün arabayı arkadaşıma wermiştim o kullanıyordu serviste ki usta kullanıcı hatası dedi demekki 200.000km ben de bulacakmışım:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme