Şimdi Ara

Baskı Devre Alabilmek İçin Lazer Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle konuyu http://forum.donanimhaber.com/forumid_301/tt.htm şuraya açmak yerine özellikle burayı seçtim. Çünkü bana gerekli olan yazıcı marketlerin dağıttığı kuşe kağıda basılmış reklam kağıtlarını bu yazıcıya koyabileceğim ve çıktı alıp daha sonra bu çıktıyı ütüleme yöntemiyle plakete aktarabileceğim bir yazıcı.

Bu işi yapacak uygun fiyatlı, kaliteli ve fazla yer kaplamayan yazıcı tavsiyelerinizi bekliyorum. Buradan çıkan sonuca göre almak istediğim yazıcıya karar vereceğim ve bu neticede paramı hazırlayıp yazıcımı da almayı düşünüyorum.

Hepinize şimdiden teşekkürler

• Yine de yazıcı bölümüne açsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Brother hl-2040 yazıcım var , baskı devre yapabilmek için almıştım.Toneri tekrar doldurulabilir.Kağıt beslemesi rahat.Ama biraz büyük ve sayfada ufak noktacıklar olabilir.
    Fiyat performans yazıcısıdır , tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Yine de yazıcı bölümüne açsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Brother hl-2040 yazıcım var , baskı devre yapabilmek için almıştım.Toneri tekrar doldurulabilir.Kağıt beslemesi rahat.Ama biraz büyük ve sayfada ufak noktacıklar olabilir.
    Fiyat performans yazıcısıdır , tavsiye ederim
    Teşekkürler fakat biraz araştırdım drum konusu hakkında bir ton söylenen şey var DH'de siz ne düşünüyorsunuz bir kullanıcı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Daha Drum sorunum olmadı.900 sayfa bastım toneri bile bitiremedim daha.Drum ömrü de %93te gözüküyor.Birkaç sene sonra drum'ı yenisiyle değiştiririm , dert edilecek bir şey değil.
  • quote:

Daha Drum sorunum olmadı.900 sayfa bastım toneri bile bitiremedim daha.Drum ömrü de %93te gözüküyor.Birkaç sene sonra drum'ı yenisiyle değiştiririm , dert edilecek bir şey değil.

Alıntıları Göster
    bir de herhangi bir kağıt kullanmadan direkt bakır levhaya basabilen yazıcı yapabilirsek süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuSH86

bir de herhangi bir kağıt kullanmadan direkt bakır levhaya basabilen yazıcı yapabilirsek süper olur

Mürekkepli yazıcılar biraz modifiyeyle bu işi başarabiliyor.
    Lazerde de bu konuda uğraşanlar var.
    Ama uğraşmaya değecek kadar kaliteli iş çıkmıyor gibi.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @RuSH86 dediğinizi yapmaya çalışanlar var görmüştüm daha önce ama ben denemedim olsa gerçekten harika olur :)

@ pea. sanırım bende bu yazıcıdan alacağım fakat dier arkadaşlarımızın da yorumlarını bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

asite atınca mürekkep erimiyor mu? benim bildiğim kadarıyla erimesi lazım. yanılıyor olabilirim.
  • quote:

Bu tür masaüstü yazıcı internette görmüştüm ...
    Tabiki fiyatı pahalı...
  • quote:

asite atınca mürekkep erimiyor mu? benim bildiğim kadarıyla erimesi lazım. yanılıyor olabilirim.

Yazıcıya suya dayanıklı mürekkep ekliyorlar , asetat mürekkebi gibi.
    Hatta CD'ye yazabilen yazıcılarda bu işlem modifiye gerektirmiyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Yazıcıya suya dayanıklı mürekkep ekliyorlar , asetat mürekkebi gibi.
    Hatta CD'ye yazabilen yazıcılarda bu işlem modifiye gerektirmiyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Samsung Ml-1160
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegorian

Samsung Ml-1160

Alıntıları Göster
    Samsung Ml-1160
    Bunla ilgili birşey bulamadım internette :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbilgisi

Teşekkürler fakat biraz araştırdım drum konusu hakkında bir ton söylenen şey var DH'de siz ne düşünüyorsunuz bir kullanıcı olarak

bende brother HL 2040 kullanıcısıyım gayet memnunum yazıcımdan çok tassarruflu tavsiye ederim.
    DRUM'a gelince: bu yazıcının toneri 2500 sayfalık muhteşem bişe ve drum un 12000 sayfa ömrü var nerdeyse 5 dolumluk o da 2500*5=12500 syf eder.bi top kağıt 500 lük bi düşün 12500 ü tasarruf modunda kullanır ise 4000-5000 sayfa çıktı alanlar var benden bu kadar gerisini sen düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: Metins1992

quote:

bende brother HL 2040 kullanıcısıyım gayet memnunum yazıcımdan çok tassarruflu tavsiye ederim.
    DRUM'a gelince: bu yazıcının toneri 2500 sayfalık muhteşem bişe ve drum un 12000 sayfa ömrü var nerdeyse 5 dolumluk o da 2500*5=12500 syf eder.bi top kağıt 500 lük bi düşün 12500 ü tasarruf modunda kullanır ise 4000-5000 sayfa çıktı alanlar var benden bu kadar gerisini sen düşün

Alıntıları Göster
    @maytere
    ilgi ve alakan için sonsuz teşekkürler :)

@Metins1992
    sanırım bende brother HL 2040 alacağım en uygun nerede bulabilirim?

• quote:

@maytere

@Metins1992

ben mediamarkttan 169TL ye almıştım şimdi bilmiyorum nerde satılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metins1992

quote:

@maytere

@Metins1992

ben mediamarkttan 169TL ye almıştım şimdi bilmiyorum nerde satılıyo

Alıntıları Göster
    Ben de Saturn'den almıştm 160Tl'ye.Ama gittikçe pahalanıyor sanırım.Saturn'de hala satılıyor ama fiyatını hatırlamıyorum.
    HL2040 bulamazsan da forumun yazıcılar bölümünde güncel f/p yazıcılar hakkında bilgi bulabilirsin.

• quote:

Ben de Saturn'den almıştm 160Tl'ye.Ama gittikçe pahalanıyor sanırım.Saturn'de hala satılıyor ama fiyatını hatırlamıyorum.
    HL2040 bulamazsan da forumun yazıcılar bölümünde güncel f/p yazıcılar hakkında bilgi bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Önce paramızı biriktirelim sonra alacağım :)
  • quote:

Önce paramızı biriktirelim sonra alacağım :)

Alıntıları Göster
    ben baskı devre ve diğer işler için için yaklaşık 3 senedir hp1018 yazıcı kullanıyorum,tonerin bakımını ve dolumunu kendim yapıyorum(dün 8. dolumu yaptım) tek dolum maliyeti 4 lira oluyor(120gr toner tozu)3 dolum sonunda drumunu değiştiriyom bikerede şarj merdanesi değişti çıktı kalitesi çok güzel ve taş gibi maşallah fakat cihaz üretimden kalkmıştı epey zaman önce .hp1102 ye bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 12 Ekim 2011; 15:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realistik yönetmen

ben baskı devre ve diğer işler için için yaklaşık 3 senedir hp1018 yazıcı kullanıyorum,tonerin bakımını ve dolumunu kendim yapıyorum(dün 8. dolumu yaptım) tek dolum maliyeti 4 lira oluyor(120gr toner tozu)3 dolum sonunda drumunu değiştiriyom bikerede şarj merdanesi değişti çıktı kalitesi çok güzel ve taş gibi maşallah fakat cihaz üretimden kalkmıştı epey zaman önce .hp1102 ye bir bakın.

Alıntıları Göster
    @RuSH86 Söylediğiniz şekilde bir çözümü önce lazer yazıcı kullanarak, daha sonra da yazıcıdan vazgeçip luminatorden bozarak yapmaya çalışacaktık, laser yazıcımızın henüz ihtiyacımızı karşılamaz hale gelmediğini farkedip bıraktık uğraşmayı :)

@webbilgisi Laserjet HP1100 kullanıyoruz biz de yıllardır, birçok devre bastık oldukça sorunsuzdu. Benzer HP modellerinde de hiç sorun yaşayan bir tanıdığımız olmadı. Almayı düşündüğünüz yazıcının da sizi yolda bırakmayacağını söyleyebilrim.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susturucular -- 12 Ekim 2011; 16:20:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.