Şimdi Ara

Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde çocuğun derslerinde kullanmak için bir yazıcıya ihtiyacım var.

1- Üst limit: 1000TL (ha şunu al mükemmeldir derseniz zorlamayla 1500)
    2- Aylık çıktı: 100 bilemedin 200 sayfa
    3- Sadece yazıcı özelliği yeterli. Fax, fotokopi, scanner opsiyonu aramıyorum.
    4- Lazer olsun istiyorum. (toner maliyeti açısından)
    5- Renkli çıktı çok önemli değil. Olursa da hayır demem.
    6- Toner dolumu konusunda Adıyamandayım burada dolum yapan var mı bilmiyorum. Muhtemelen bittikçe yenisini alacağım gibi görünüyor. Yani orijinal toner fiyatının uygun olması lazım.
    7- Özellikle aradığım bir marka yok.
    8- Fax özelliğine gerek yok.
    9- Usb ile kullanacağım mümkünse wifii özelliği tercihimdir.
    10- En önemlisi sık arıza yapmayacak bir cihaza ihtiyacım var. Ve 1 ay kullanmadım diye bozulmayacak bir cihaz lazım.

Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Buldun mu hocam? Ben de arıyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmdk M kullanıcısına yanıt
    Lazerden vazgeçtim.

Epson L3151 aldım. Memnunum da şimdilik bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de yazıcı bakıyorum. Yılda 3-5 defa lazım oluyor ama etrafta hiç bir yer olmadığından lanet ettim artık her çıktı lazım olduğunda 20-30 dk yol gitmekten. 3-4 ay hiç çıktı ihtiyacım olmadığıda oluyor bu durumda normal mürekkepli yazıcı alsam mürekkep donması vs yaşar mıyım? Renkli çıktı almam gerekiyor ve fotokopi özelliği olması gerekiyor. Öyle olunca Lazerde fiyatlar uçuyor.

• her gün çıktı almayacaklar mürekkepli yazıcı almasınlar. Genel de kullanıcılar yazıcı sıfır gibi aldık 1-2 kez kullandık diyorlar. Sorun zaten bu mürekkepli yazıcı kullanılmazsa donar ve yenisini almak zorunda kalırsınız. Lazer yazıcılar sıklıkla çıktı almayanlar için her zaman daha karlıdır.

Fotokopisiz siyah baskı için Xerox 3020 Alabilirsiniz. Muadil Çipli Toneri 80 TL Bandın da seyreder. Dolumu 50tl civarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.