Arkadaşlar biliyorsunuz bir çok koleksiyoncu var baskı hatalı paralar satılabilir mi veya nerden bilgi alabilirim bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? |
Baskı hatalı para ''para'' ediyor mu gerçekten ?
-
-
yukarı
-
-
-
bu para baskı hatalı değil bariz sahte. sağ tarafta parlak şey yok olduğu açıkça görülebiliyor. ve rengide solgun.
-
Bana da para sahte gibi geldi. Parlak yerlerin hiçbirini göremedim fotodan dolayı da olabilir ama orijinalliği kontrol etmek lazım önce. -
Bu para sahte şeridi yok
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: soonbu para baskı hatalı değil bariz sahte. sağ tarafta parlak şey yok olduğu açıkça görülebiliyor. ve rengide solgun.
paranı şeridi var birde çok parlak çıkmış fotoğraftan kaynaklı yani, ben sahte olmadığını düşünüyorum normal bi parada olması gereken herşey var. tşklr yorumlarınız için
-
quote:
Orijinalden alıntı: made off hit herAyrica para 75k'ya satilandan daha eski. Max 10K civari eder eger meraklisini bulursan. Kalitesi baya kotu. Konu sahibinin en yakin zamanda ciltletmesi lazim satmayi dusunuyorsa.
O verilen para gercekse tabi.
Alıntıları Gösterpeki bu paranın değerini nerden öğrenebilirim şu kurum diye bir yer varmı, böyle paraların 30 bine satanda var 100 bine satanda var 100 bin diye ilan koysam çok olup kimse yanaşmaz 10 bine koysam bu sefer çok ucuza gidebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X