Arkadaşlar Guild Wars a başlamayı düşünüyorum online oyunlara aylık para ödemekten sıkıldım kaliteli de bir yapım olsun istiyorum yalnız kafamda bir kaç soru işareti var
oyunda zıplama yokmuş oyun için dezavantaj oluyor mu bu olay
şehirden parti halinde çıkmassanız dışarıda kimseyle karşılaşmıyormuşunuz yeni başlayanlar belli bir süre hep tek kalacak anlamına da geliyor bi nevi
bu yukarıdaki özellikler oyunun tüm paketlerinde mi var yoksa sadece belli bir pakette mi
bir de bu paketler birbirleriyle bağlantılı mı yoksa hepsi ayrı mı (yani misal wow da lich king i almayan biri death knight olamasa da death knight ları görebiliyor onlarla savaşabiliyor vs.)
ziplama dezavantaj olmuyor,yabancilarla party kurmasan bile npc vede herolar var npcler skilleri belli lvlleri bellidir ve kendi yapay zekaları vardir ayrica herolar(nf yada gwenolmalı) vardir onda skilleri weaponlari armorlarini sen ayarliyabiliosun istedigin skilli vs bastirabiliosun hangi paket varsa o paketteki maplerini ve skillerini kullanabiliyorsun,pvpde baska bi paketin skillini kullanamiosun,ayrica wowdan geldiysen senin icin zor olabilir cunku asil ama pvp,pve de 24 kisilik vs raidler yapamiosun en fazla 12 kisi olabiliyorsun
teşekkürler arkadaşım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme