Şimdi Ara

başlamış bitmiş bütün sezonunda tr dublajı olan amerikan dizisi önerebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hung, Dracula, Two and a half men, Dexter, Supernatural, Person of Interest, Hannibal.Hepsini rahatlıkla takip edebilirsin.Hepside süperdir
  • Supernatural izleyebilirsin. Şuan 9. sezonda. Büyük ihtimalle seneye bitecek.
  • Breaking bad,south park

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe dublajlı izlemek zorundaysan the walking dead kanaltürkte onun vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Hung, Dracula, Two and a half men, Dexter, Supernatural, Person of Interest, Hannibal.Hepsini rahatlıkla takip edebilirsin.Hepside süperdir

eminmisin onların hepsinin internette dublajı olduğundan?

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Supernatural izleyebilirsin. Şuan 9. sezonda. Büyük ihtimalle seneye bitecek.

hmm teşekkürler olabilir o

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

türkçe dublajlı izlemek zorundaysan the walking dead kanaltürkte onun vardır

peki internette varmı

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Breaking bad,south park

south parkın hepsinin dublajı var mı?

• Yok oyle bir sey, anca kiytirik dizilerin kiytirik dublajlari vardir onuda bulabilirmisin bilmem. Dizi-film dublajli izlenmez, orjinal dilinde izlenir. Ne zevk aliyorsunuz su sacma dublajlardan anlamiyorum, okumaniz mi yavas nedir olay?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Yok oyle bir sey, anca kiytirik dizilerin kiytirik dublajlari vardir onuda bulabilirmisin bilmem. Dizi-film dublajli izlenmez, orjinal dilinde izlenir. Ne zevk aliyorsunuz su sacma dublajlardan anlamiyorum, okumaniz mi yavas nedir olay?

Arkadaş haklı hem dublajlı dizi bulabilecegini pek zannetmiyorum

• Prison Break dizisinin vardi galiba dhblajlisi ama bende orijinal dilinde izlenmesi taraftariyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost Prison Break gibi dizi sektorunde popüler olan dizileri arastirin.Game of Thrones ve Spartacus un var diye biliyorum

• lost prision break dexter falan hiç birini bitiremedim bu sorun yüzünden lost ile p.b. nin son sezonlarının dublajı yoktu, altyazılı tabiki daha iyidir ama ben bi yandan bişeyler yapıp bi yandan izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

lost prision break dexter falan hiç birini bitiremedim bu sorun yüzünden lost ile p.b. nin son sezonlarının dublajı yoktu, altyazılı tabiki daha iyidir ama ben bi yandan bişeyler yapıp bi yandan izlemek istiyorum

hocam dizi dedigin gozunle gorerek seyredilir.bir yandan baska seyler yapmak derken ne demek istediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

lost prision break dexter falan hiç birini bitiremedim bu sorun yüzünden lost ile p.b. nin son sezonlarının dublajı yoktu, altyazılı tabiki daha iyidir ama ben bi yandan bişeyler yapıp bi yandan izlemek istiyorum

hocam dizi dedigin gozunle gorerek seyredilir.bir yandan baska seyler yapmak derken ne demek istediniz

yemek yemek gibi, bir yandaki ekrandan çalışıp bir yandan göz ucuyla diziyi takip etmek falan filan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

yemek yemek gibi, bir yandaki ekrandan çalışıp bir yandan göz ucuyla diziyi takip etmek falan filan

hocam 3 bolum izleseniz alisirsiniz zor bir dey degil.artik dizilerde sanatsal gondermelet ve imgeler cokca kullaniliyor. oyuncular ses tonlariyla bile cok sey anlatabiliyor.bence biran once alismaya bakin

• quote:

please

sana şöyle söyleyeyim lost dizimag kapandığından beri altyazılı bulamaz oldum her yer dublaj kaynıyor rahat bulursun
  • Çok klişe olacak ama altyazı ile izlemeye alışınca, dublaj ile izlenmiyor. Çok yapmacık geliyor dublaj. Zaten dublaj sesi oynayan kişinin kişiliğine uymuyor. Ayrıca farklı yapımları sanırım aynı dublaj ekibi yapıyor , sesler çoğunlukla aynı. Orjinal sesler asıl keyfi veriyor diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram2136

quote:

please

sana şöyle söyleyeyim lost dizimag kapandığından beri altyazılı bulamaz oldum her yer dublaj kaynıyor rahat bulursun

lost un 5. sezonundan sonra dublaj yoktu sanırım seneler oldu izleyeli millettte sezon bekliyormuş ondan 1-2 sene sonra daha baktım hala bulamadım yakın zamanda bakmadım ama gene yoktur yateşekkürler
  • Prison Break de vardı sanırım ama dublajı boşver keyif alamazsın öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.