Arkadaşlar okullar açılıyor malum servis fiyatları benzinden dolayı sürekli artıyor benim servis 120 tl günlük 5.45'e geliyor ayrıca dershaneye falan dolmuşla oluyor size 7-8 tl. Motosiklet almak istiyorum 6.sınıftan beri burs paralarımı biriktirdim ve şuan 7.5bin birikmişim var telefonu satsam 8,3 falan ediyor. Ehliyet almayı düşünüyorum eğer aklıma yatarsa 29unda varmıs kaydolucam.8.5 bin kask eldiven vs. ehliyet parası hariç motosiklet almak istiyorum.Kendim alacağım için sürekli al sat yapamam.Yani scooter al 125lik al 250lik al vs.uzun iş.Uzun iş dediğim yapamam yani kendi bütçemle alıcam.Günlük 8 km gitmem gerekli.Gideceğim yolda günlük en fazla 10 tane araç görürüm çok sakin bir yol mahalle yolu.Çok inişli çıkışlı 5m düz yol yok yani okadar.Hız önemli değil görünüş de önemli değil tek isteğim yokuşta zorlanmasın önerileriniz varsa iyi olur .En fazla 9 bin tl yaparım bütçemi he 9.200 .9.300 olur
abim çok teşekkürler bu motoruda araştırdım baya hoşuma gitti şuan aklımda ilk 3te abi sağol
dış görünüm açısından bajaj ve tvs önde. ergodinamik ve sürüş rahatlığı açısından yamaha ve honda önde. (tvs de titreşim biraz daha fazla özellikle) yakıt açısından en iyisi yamahada. (honda da 150lik olmasına ragmen cok ekonomiktir)
Bu motosıkletlerden herhangi birini alırsan rahat edersin istediginde 250-300 km uzun yola da rahat gider. Uzun yola da gitsin dersen direk honda cbf 150 al rahat et. Eğer süpersport tarzı istiyorsan 2. el honda cbr 250 veya sıfır cbr 125 (alırsan 500 tl michelin pilot lastikler için bütçe ayırmanı tavsiye ederim)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme