Şimdi Ara

Başlangıç için Saksafon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
24.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saksafon öğrenmek istiyorum[(Espri yapmayın!)].
    Başlangıç için hangi model önerirsiniz?Birde alacağım saksafon bi en az 5 yıl falan idare etmesi gerekiyor!
    Max bütcem 2000lira.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• dostum bende başlamayı düşünüyorum..
    benimde max bütçem 1000 lira..
    bir kurstan veya özel dersde almayı düşünüyorum.. senn asıl geliştirceksin kendini ? istanbuldaysan bilrikte bişiler yapalım dicektim :D
    hem indirimde yaparlar belki :D
  • İzmirdeyim desem:)
    Ben Karşıkayada bir kurs var orayı gitmeyi düşünüyordumda , apartman dairesi falan filan derken fotoğrafcılık yapmayı kafama koydum :)
    Artık saksafon seneye kaldı :)
  • saksafon öğrenmek isterken fotoğrafçılığa geçme sürecini apartman dairesi falan filan derken şeklinde açıklaman beni koparttı...

edit: ayrıca başlık tek başına espri yapılmayacak gibi değil ama yapmayalım bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 29 Ocak 2011; 21:44:58 >
  • Tamam tamam yapın hadi içinizde kalmasın
  • 3 yıldır saksafon çalıyorum... başlangıç için herkesin başladığı gibi alto bir saksafonla başlaman gerekecek ileride pratik yaptıktan sonra 5 yıl gibi kısa bir sürede tenor,soprillo,soprano vesaire yapacağın müziğe göre değişik saksafon çeşitleriyle devam edebilirsin tabi burada saksafonu ne amaçlı çalmak istediğine göre değişir.. Başlangıç için basit bir saksafon işini görür tavsiye edebileceğim markalarsa en kalitelisi Fransız yapımı selmer dir.. bunu bilmende fayda var ancak en üst düzey saksafoncular kullanıyor bu markayı.. Jupiter,KingQ,Queen gibi markalar başlangıç için güzel saksafon markalarıdır.. zaten sen bir müzik dükkanına gidip saksafon çalmak istiyorum dediğinde onlar sana standart bir saksafon verirler bu araştırılacak bir olay değil açıkcası ben yardımcı olabilirim İstanbul avrupa yakası arkadaşlara..

• quote:

Orijinalden alıntı: SquidBoy

3 yıldır saksafon çalıyorum... başlangıç için herkesin başladığı gibi alto bir saksafonla başlaman gerekecek ileride pratik yaptıktan sonra 5 yıl gibi kısa bir sürede tenor,soprillo,soprano vesaire yapacağın müziğe göre değişik saksafon çeşitleriyle devam edebilirsin tabi burada saksafonu ne amaçlı çalmak istediğine göre değişir.. Başlangıç için basit bir saksafon işini görür tavsiye edebileceğim markalarsa en kalitelisi Fransız yapımı selmer dir.. bunu bilmende fayda var ancak en üst düzey saksafoncular kullanıyor bu markayı.. Jupiter,KingQ,Queen gibi markalar başlangıç için güzel saksafon markalarıdır.. zaten sen bir müzik dükkanına gidip saksafon çalmak istiyorum dediğinde onlar sana standart bir saksafon verirler bu araştırılacak bir olay değil açıkcası ben yardımcı olabilirim İstanbul avrupa yakası arkadaşlara..

arkadaşın konusu ama çok teşekkür ederim dostum :D
    peki tavsiye edebilceğin bir kurs veya kişi varmı hocam. sen nasıl öğrendin mesela nerde öğrendin. tek başına internetten öğrenmedin heralde :D
    tavsiye edebilcğein biryer varsa söyliyebilirmisin acaba? teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim kurs yada kişi olarak ben kendim istanbul müzik akademisinde öğrendim fakat bu kurs yada kişi işleri çok önemli değil taksimdeki herhangi bir kurstan iyice öğrenebilirsin iş olarak yapmazsın diye tahmin ediyorum eger öyleyse yarım zamanlı konservatuarlar var.. aslına bakarsan bu trend tamamen kişinin üfleme stiliyle alakalı.. neden diye soracak olursan beke klarnet üfler gibi üflemeyi (alt dudağı kıvırarak) söyleyen saksafon hocalarının ve sanatçıları çok fazla.. buna rağmen ben kendim bizzat daha rahat bir üfleme stili kullanıyor ve kusursuza yakın bir ses çıkartabiliyorum yani öğrendiğin yerlerin farklılıkları çıkardığın sesi fazlaca etkiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquidBoy

3 yıldır saksafon çalıyorum... başlangıç için herkesin başladığı gibi alto bir saksafonla başlaman gerekecek ileride pratik yaptıktan sonra 5 yıl gibi kısa bir sürede tenor,soprillo,soprano vesaire yapacağın müziğe göre değişik saksafon çeşitleriyle devam edebilirsin tabi burada saksafonu ne amaçlı çalmak istediğine göre değişir.. Başlangıç için basit bir saksafon işini görür tavsiye edebileceğim markalarsa en kalitelisi Fransız yapımı selmer dir.. bunu bilmende fayda var ancak en üst düzey saksafoncular kullanıyor bu markayı.. Jupiter,KingQ,Queen gibi markalar başlangıç için güzel saksafon markalarıdır.. zaten sen bir müzik dükkanına gidip saksafon çalmak istiyorum dediğinde onlar sana standart bir saksafon verirler bu araştırılacak bir olay değil açıkcası ben yardımcı olabilirim İstanbul avrupa yakası arkadaşlara..

hocam ben de saksafona başlamak istiyorum. ist avrupa yakasındayım.

• ben başladım arkadaşlar
    fox usa alto saksafon aldım
    2-3 aydır kadıköyde kursa gidiyorum. şuan güzel gibi herşey bakalım
  • bende küçükken ilk duyduğumda aşık olmuştum saksofon un sesine.babam ankarada bir müzik mağazasından fiyatını sorunda benim saksofon hayalimde rafa kalkmış oldu.sonra elektro gitara yöneldim ama hala uktedir içimde saksofon bir gün alacağım.
  • KONUYU HORTLATTIM AMA GOOGLE SAĞOLSUN. İNTERNETTEN alabileceğim mağaza linki varsa bilenlerin paylaşmasını isterim. teşekkürler.
  • van der graaf generator da çal hocam
    Christian Hegeleyoutube
    Darkness (11/11) - Van der Graaf Generator
    http://www.youtube.com/watch?v=WDmhP6YiN6s
  • ScuttleButtin kullanıcısına yanıt
    tam saksafon araştırırken çok hüzünlü bir hikaye... aldın mı bari ???
  • Dalga geçmeyin demişsin dalga geçen zaten affedersin aptaldır heralde bunda dalga geçilcek hiçbirşey yok saksafon çalmak komik veya dalga geçilcek birşey olsaydı öyle birşey icat etmezlerdi

Edit: Renkler ve zevkler tartışılmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

İzmirdeyim desem:)
    Ben Karşıkayada bir kurs var orayı gitmeyi düşünüyordumda , apartman dairesi falan filan derken fotoğrafcılık yapmayı kafama koydum :)

gün ortası muhabbeti oldu anlamadım ama komikti
    Urla'dan sevgiler dostum güzel fotoğrafların olmuştur eminim bu maziden sonra ;)

edit: konu bildiğin hortladı
  • Konu hortlatmaya devam o zaman yok mu arkadaslar saksafon için tavsiye verebilecek arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan6110

quote:

Orijinalden alıntı: klaros

İzmirdeyim desem:)

gün ortası muhabbeti oldu anlamadım ama komikti
    Urla'dan sevgiler dostum güzel fotoğrafların olmuştur eminim bu maziden sonra ;)

edit: konu bildiğin hortladı

Aynen şuan gayet iyi:) Ama şu konu her hortladığında içimde bir ukte kaldığını hatırlıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.