Şimdi Ara

başlangıç disketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acilen başlangıç disketine ihtiyacım var nerden temin edebilirim ?harddisk faulure windows xp yukleyemiyorum.kur için enter a bas ekranından sonra hata iletisi geliyor ve kur devam edemiyor muhtemalen dosya sistemi bozuldu galiba veya harddisk baybay xp başlangıç disketi ile belki f dis yapabilirim diye düşünüyorum ne dersiniz

• netten image bulup başka makinada başlangıç disktei yapabilirsin. disket sürücün yoksa başlangıç cd ISO larıda var google dan aram yap
  • virüslü bir başlangıç diski olmasında! internetten temizini nasıl bulursun muamma. ayrıca başlangıç diskleri yapıldığı makinaya uygun olmazmı? en basitindne senin klavye tr.
  • bencede her pc nın baslangıc dıskı farklıdır. ama ole her baslangıc dıskı oluorsa bu konuda kesın bır bılgısı olan warsa anlatsında cahıl kalmıyalır benım hard dısk de puff oldu cunku baslangıc dıskı ıstıo format atamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsefil

acilen başlangıç disketine ihtiyacım var nerden temin edebilirim ?harddisk faulure windows xp yukleyemiyorum.kur için enter a bas ekranından sonra hata iletisi geliyor ve kur devam edemiyor muhtemalen dosya sistemi bozuldu galiba veya harddisk baybay xp başlangıç disketi ile belki f dis yapabilirim diye düşünüyorum ne dersiniz

Problemin harddiskinin SATA olmasından kaynaklanma ihtimali nedir ?Özellikle ek kontrolcü üzerinden baglı SATA cihazları XP tanımaz ve sürücü ister. Windows XP kurulumunda F6 ya basarak bu sürücüyü yükleyip kullanabilirsin. Bu sürücüde Anakart ile birlikte verilir yada anakartın sürücü cd sinde yer alır. Onun dışında internette Hirens Boot diye aratırsan 60-70 mb lık bir ISO dosyası bulabilirsin. İçerisinde pekçok yardımcı program bulunan bootable bir cd yaratıp sorununu çözebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.