Şimdi Ara

başlangıç için 125cc tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlangıç için eşimle beraber genelde iki kişi rahat kullanabilceğim ve idare edebileceğim bir motor istiyorum.

YZF R125
    CBR 125
    PCX

bu modelleri buldum ama 2 kişi için ayrıca öneririniz olursa dinlemek iserim.
    bütçe 6000-7000 arası.

teşekkür ederim.

• O fiyata yzf r 125 bulmanız özellikle temiz bir r125 bulmanız çok çok zor.Ben 2011 model yeni kasa cbr 125 r kullanıyorum.Yamaha kullanmadım birşey diyemem ama CBR kesinlikle öneririm sorunsuzluğu,yakıt tüketimi boyutları başlangıç için ideal bir motorsiklet.Şu ana kadar hiç bir kronik hatasıyla karşılaşmadım.Pcx tamamen farklı bir tarz ,scooter istiyorsanız önerilebilir.
    Ayrıca yzf r 125 ve Honda cbr 125 r arasında o kadar fiyat farkına neden olacak bir fark bulunmuyor.Ha göreceli olarak yzf 'nin tasarımı daha iyi
  • 5ilenc3 kullanıcısına yanıt
    eşinizle gezecekseniz yzf ve cbr çok uygun bir motor değil bence ybr 125 veya cbf 150 düşünebilirsiniz.yzf tasarım olarak sınıfının en güzeli.yzf 15 cbr de 13 beygir o fiyatlara ikisinden de bulabilirsiniz ama ikinci el
  • Artçılı sürüşte scooter her zaman bir adım öndedir.
    Pcx öneririm.
  • Uzun yol yapılacaksa pcx tavsiye ederim.
  • Bajaj pulsar 200 ns hem sıfır motor almıs olacaksınız hemde 75 cc daha buyuk bi motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamaha Ybr 125 Esd AL HOCAM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.