Şimdi Ara

CİN MALI MOTORSİKLETLERİN HANGİSİ DAHA İYİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cin malı motoraların içinden hangi marka motor kaliteli (japaonla kıyaslayamam tabi)

KANUNİ
    MOTORAN
    KUBA
    RAMZEY
    KEEWAY
    MONDİAL
    ASYA MOTOR

Bu motoralar daha çok tanıdık gerisine gerek yok gibi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çin Malı Motosikletlerde En İyi Seçenekler

Çin malı motosiklet piyasası, uygun fiyatlı ve çeşitli seçenekleriyle dikkat çekiyor. Sunduğu farklı markalar ve modeller arasından en iyisini belirlerken bazı önemli faktörleri göz önünde bulundurmak gerekiyor.

En İyi Motor Markaları

Çin malı motosikletler arasında en güvenilir ve kaliteli motor markaları şunlardır:

• Loncin
    • Zongshen
    • Lifan
    • Jialing
    • QJMotor

Bu markalar, sağlam yapıları, yüksek performansları ve kapsamlı özellik setleriyle tanınırlar.

En İyi CG Motor Markası

CG motorlar, güvenilirlikleri ve yakıt verimlilikleriyle bilinirler. Çin malı motosikletlerde en iyi CG motor markası şunlardır:

• Honda
    • Lifan
    • Zongshen

Çin Malı Motosiklet Markaları

Popüler Çin malı motosiklet markaları şunları içerir:

• Loncin
    • Zongshen
    • Lifan
    • Haojue
    • Jialing

Bu markalar, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun çok çeşitli motosiklet modelleri sunar.

Kuba Motor Çin Malı mı?

Evet, Kuba Motor bir Çin malı motosiklet markasıdır. Kuba, güçlü ve dayanıklı motosikletleriyle bilinir.

Sonuç

En iyi Çin malı motosikleti seçerken motor markasının güvenilirliğini, CG motor kalitesini ve genel marka itibarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Yukarıda belirtilen markalar ve modeller, kalite, performans ve uygun fiyatın mükemmel bir dengesini sunarak güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mondial, keeway ve kuba.
  • Keeway , kuba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asya sanırım en iyisi bence
  • soru saçma, hangi araba markası iyi toyota wolkswagen peugeot renault... model önemli arkadaşım her aracın kendine göre artısı eksisi vardır markaya çok takılma istediğin çinli varsa kullananlara danış ..
  • En kalitelisi Kuba sonra Keeway'dir gerisi bos.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubayı bilmemde keeway fena değil
  • Hepside aynı hiç biri diğerinden iyi değil.
    hatta;
    MONDİAL
    ASYA MOTOR
    KUBA
    RAMZEY

bunların motor aksamı bile hemen hemen aynı. Sadece kasa ve isim değişik.
  • Kanuni' yi o markalar arasında ayırmalısın. Benimle birlikte mondial, kuba marka motor alan arkadaşlarımın motorları çoktan hurdaya çıktı bile. Lakin benim Kanuni Seyhan 150 hala taş gibi duruyor. 6 senedir motoru hor kullanmama rağmen usta görmüş değilim. Yağını benzini alırım yoluma bakarım.
    TEŞEKKÜRLER KANUNİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hisar73

Kanuni' yi o markalar arasında ayırmalısın. Benimle birlikte mondial, kuba marka motor alan arkadaşlarımın motorları çoktan hurdaya çıktı bile. Lakin benim Kanuni Seyhan 150 hala taş gibi duruyor. 6 senedir motoru hor kullanmama rağmen usta görmüş değilim. Yağını benzini alırım yoluma bakarım.
    TEŞEKKÜRLER KANUNİ

Reklamları izlediniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

quote:

Orijinalden alıntı: hisar73

Kanuni' yi o markalar arasında ayırmalısın. Benimle birlikte mondial, kuba marka motor alan arkadaşlarımın motorları çoktan hurdaya çıktı bile. Lakin benim Kanuni Seyhan 150 hala taş gibi duruyor. 6 senedir motoru hor kullanmama rağmen usta görmüş değilim. Yağını benzini alırım yoluma bakarım.
    TEŞEKKÜRLER KANUNİ

Reklamları izlediniz..

Kanuni tercih edilebilir( yoruma bakarak söylüyorum )

• keeway çin malı değilki macar malı.
  • ben motoran norton kullanıyorum ama en iyi çin mondial bence. kaknuniyede dayanıklı diyolar
  • BEN ARORA TİGER 200 KULLANIYORUM ÇOK KALİTELİ BENCE YBR125 CBF150 HİKAYE GELDİ BANA BU MOTORDAN SONRA...
  • Ben Zongshen kullanıyorum. Araştırmalarım dogrusunda Cindeki en büyük üreticilerden birisi olduğunu gördüm. Harley Davidson ile partnerligi varmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.