Şimdi Ara

En iyi hafif ticari hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
41.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni doblo : hiç fena değil çok başarılı buldum.
    transit connect : çok kaba ve düz kalitesi kötü çok gürültülü bir motoru var.
    partner tepee: dizayn olarak çok güzel ama baz donanımda bile yağmur sensörlü paketi mecburen almak zorundasınız. Bunun gibi 2 paket mecbur koşuluyor ve fiyatı artıyor. Ayrıca arka koltukların dar olduğunu belirtmek gerek.
    kangoo : forddan sonra kalitesi en kötü araç.

Şirket için kullanılacağından donanımın çok önemi yok. 90BG lik motor da yeter. görüşlerinizi bekliyorum.

• Acık ara tepee bence.
    eger kullanma şansın varsa aradaki farkı net olarak hissedeceksin.
    1.6 hdi motor tadından yenmiyor dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavien. -- 3 Temmuz 2010; 23:17:46 >
  • Elbette bunlar sizin kendi görüşünüz...

Ben şirketimde ford connect kullanıyorum,aracı eşşek niyetine kullanıyoruz,tık yok. Kaya gibi sağlam araç... Başkası olsa idi şimdiye dökülürdü... Hele o motor, doğru düzgün bakım görmüyor, hor kullanılıyor. Maşallah hiç problem çıkarmadı.

Beklentiler, kullanım alanları vs önemli...

Siz beğenmessiniz, başkası beğenir. Zevk meselesi...

Kötü demek olmaz,beğenmiyorum demek bence daha doğru bir yaklaşım olur...
  • problem çıkarmaması da bir kriter. ben de ford transit connect kullanıyorum ama beğenmiyorum. kaya gibi evet hiç esneklik yok araçta her çukur tümsekte belimiz oynuyor. yenisi de böyle mi diye merak ediyorum. biz eşşek aramıyoruz, en doğru seçimi yapmak istiyoruz.
  • bu aracların cogu seyı Göreceli bncede. kangoo ıcın connect den sonra kotu demıssın bızım şirket aracıda kangoo hıc tık demedı 160 bıne dayandı gecen hafta 1 kere servıse gıttı hala catır catır yola devam
  • Berlingo ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

yeni doblo : hiç fena değil çok başarılı buldum.
    partner tepee: dizayn olarak çok güzel ama baz donanımda bile yağmur sensörlü paketi mecburen almak zorundasınız. Bunun gibi 2 paket mecbur koşuluyor ve fiyatı artıyor. Ayrıca arka koltukların dar olduğunu belirtmek gerek.

Şirket için kullanılacağından donanımın çok önemi yok. 90BG lik motor da yeter. görüşlerinizi bekliyorum.

Eğer çok konfor arıyorsan ticaride işin ne , eğer iş gereği diyorsan konforun orda işi ne !

Connect dediğin aracın sağlamlığına laf edecek bir kişi zor bulursun (o da sen) ve sağlamlık da kaliteden gelir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt sorun değilse taş gibi bir 90'lık ya da 110'luk connect al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

yeni doblo : hiç fena değil çok başarılı buldum.

Eğer çok konfor arıyorsan ticaride işin ne , eğer iş gereği diyorsan konforun orda işi ne !

Connect dediğin aracın sağlamlığına laf edecek bir kişi zor bulursun (o da sen) ve sağlamlık da kaliteden gelir..

+1

• Connect kullandım sürdüm 110luktu acaip hızlanması var acaip de yük vardı araçta.Kullandığım araç atölyeci abimizin aracıydı 80binde idi.Güzel araç ama biraz fazla yakıyor diye şikayet ediyordu sahibi.Kangoo ya gelirsek connectten daha kibar ama yakıtı daha az motor hacmi daha küçük 1.5 dci.Ben ticari alsam 2sinden birini alırım ama bu işler göreceli.Tepee de güzel araç gibi ama daha test etme imkanım olmadı.Yeni doblo ise daha zamanı var kendisini kanıtlaması için.Ayrıca alınacaksa 1.6 veya 2.0 dizel alınmalı.1.3 ticaride pek olmuyor yani bizde olmaz full dolduruyorum ben arabayı doblo çok yük alınca o motor acaip yetersiz geliyor.
  • ticari olarak connect girmediği yer kalmıyor çok çok hor kullanılıyor ama gık demiyor.Comboya da bir bakın isterseniz geçen gün arkadaşımın Combosuna bindim gayet güzeldi
  • Bence en iyisi start&stop otomatikli bir doblo olacaktır. Kangoo'nun ise geyik testinde 2 tekere üstünde ilerleyip devrilmeden kılpayı kurtulduğunu hatırlatmam gerek
  • hiçbirşeye karar vermiş değilim. Peşin peşin insanların kararlarını yargılamak yerine tavsiyelerinizi öğrenmek amaçlı bu konuyu açtım. Kimse o iyidir dedi diye körü körüne gidip bir modeli alacak halimiz yok. Yıllardır connect kullandığım için yeni aracın değişik olmasını istiyorum. Bazı dezavantajları var bana göre, bunlardan biri 1.8 motor dolayısıyle MTV sırf bu yüzden Caddy'den de vazgeçtik. yakıt tüketimi de önemli çünkü sürekli çalışacak ve yılda en az 30000km yapacak. Bu nokta da partner tepee ile ilgili kuşkularım var. Anlaşıldığı kadarıyla hiçbiri açık ara önde değil.
  • quote:

hiçbirşeye karar vermiş değilim. Peşin peşin insanların kararlarını yargılamak yerine tavsiyelerinizi öğrenmek amaçlı bu konuyu açtım. Kimse o iyidir dedi diye körü körüne gidip bir modeli alacak halimiz yok. Yıllardır connect kullandığım için yeni aracın değişik olmasını istiyorum. Bazı dezavantajları var bana göre, bunlardan biri 1.8 motor dolayısıyle MTV sırf bu yüzden Caddy'den de vazgeçtik. yakıt tüketimi de önemli çünkü sürekli çalışacak ve yılda en az 30000km yapacak. Bu nokta da partner tepee ile ilgili kuşkularım var. Anlaşıldığı kadarıyla hiçbiri açık ara önde değil.

1.9 luk Caddy de alsanız,1.3 lük doblo da alsanız,ya da 1.8 lik connectte alsanız 1.6 lık tepee ve berlingo da dahil ödeyeceğiniz yıllık mtv 648 tl.Hepsi aynı..

Vergi yüzünden caddy den vazgeçtiyseniz caddy e bakabilirsiniz fiyatları da düştü bu aralar.34 bin civarıy di haziran ayında.yeni kasası yolda ama göz önünde bulundurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 4 Temmuz 2010; 18:13:14 >

• evet ben otomobil olarak düşünmüştüm eğer bu sınıftakiler Panelvan olarak geçiyorsa dediğiniz gibi 1900 motora kadar hepsinin MTV si aynı imiş.
  • quote:

evet ben otomobil olarak düşünmüştüm eğer bu sınıftakiler Panelvan olarak geçiyorsa dediğiniz gibi 1900 motora kadar hepsinin MTV si aynı imiş.

kardeşim araçta konfor arıyorsan ise 92lık berlınngo 30bin tl.

konfor önemlı degıl eşşek niyetine kullancaz dıyorsan ise tabikide ensaglam connect derım.

ama 90ps yeter dıyorsan tepee degıl berlıngo derım daha ustun.

yakıtta önemlı dıyorsan ıse kesınlıkle PSA

connectı benden ıyı bılıyorsunuz yakıtını ve motorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 5 Temmuz 2010; 15:42:14 >
  • Ben alıcak olsam ya caddy ya connect alırdım. Gerisi sana kalmış
  • Connectin sağlamlığına diyecek yok bence.Ben aralarından en çok connect ve caddyi beğeniyorum.Ama madem dobloyu beğendin doblo al derim.
  • Benimde hafif ticari ihtiyacım var.Bakalım bu konudaki tartışmadan kayda değer bir ortak görüş çıkarsa en azından seçenekleri azaltmı olurum.
    Ben favori olarak. Peugeot partner veya Citroen berlingo diyorum.
  • Bu gene iyi

1-2 sene önce böyle bi başlık açılsa
    2-3 uzaklaştırma olurdu.

Eskiler dikkat ediyomu bilmyorum
    Artık eskiden olduğu gibi kimse uğraşmak istemiyor.
    Herkes için gün geçtikçe sıkıcı bir hala alıyor.

Şu yukarıda sayılan araçların Seceresini dökerim
    Eskisiyle yenisiyle
    Ama içimden 1 kelime dahi yazmak gelmiyor haklarında

Benim tavsiyem Skoda Roomsteri incele

Hem binek
    Hem her sene muayene yok
    Hem daha az sarsar
    Hem de fazla tutulmadığı için 2. el fiyatları uygun.
    Donanımıda iyi

1.4 80hp dizelinin 0km si şuanda galiba yok

Hiç tipine bakıp kestirip atmayın
    Saydığınız arabalarında hiç biri Leon değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.