Şimdi Ara

En iyi hafif ticari hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
41.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skoda roomster bu klasmanda sayılmaz. şirket için gider göstereceğimizden dolayı 2. el de olmaz. Şimdi Caddy Team diye bir donanım çıkarmış bunu da listeye ekledim. Artık hangisinden uygun indirim alırsak ona döneriz. Şekilmiş özellikmiş bunlar biraz 2. planda kalıyor. 90bg lik motor yeter, uzun vadede yakıt ekonomisi, sorunsuzluk ve ona göre uygun fiyat ön planda. Citroen'in servislerinden herkes şikayetçi ve her ilde yaygın değil.Partner ile aynı fiyata satılıyor dolayısıyla Peugeot - Citroen tercihinde Peugeot öne çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Şekilmiş özellikmiş bunlar biraz 2. planda kalıyor. 90bg lik motor yeter, uzun vadede yakıt ekonomisi, sorunsuzluk ve ona göre uygun fiyat ön planda. Citroen'in servislerinden herkes şikayetçi ve her ilde yaygın değil.Partner ile aynı fiyata satılıyor dolayısıyla Peugeot - Citroen tercihinde Peugeot öne çıkar.

yahu kardeş bunların ıkısıde aynı bantın araçları önfar panhur hariç tüm parçalar aynı .

ne parça derdınden bahsedıyorsun ne servis memnunıyetsızlıgınden bahsediyorsun sen ya

4amartisör başlıgı serviste dedikleri günde gittim degişti

ön camım degişti gittim dediler elımızde var ben orjınalını aynı marka istiyorum dedım 7 günde getirttiler .

2002den berı cıtroen kullanıyorum sen servisi gel bana sor .

allaha şükür yazdıgım küçük şeyler hariç servise hasardan fılan düşmedım .

• fanatiklik yapmayalım. yeni doblo ya da caddy tavsiye ederim
  • iş amacıyla kullanılacaksa direk ford connect derim ne kadar hor, ne kadar hayvani kullanılırsa kullansın araç kayadan farksız. ford ticaride birincimdir.. connect'den sıkıldım dersen tepee gibi birşey alırsan ticari kullanım koşulda dökülecektir o araçlar emin ol connect'i ararsın sağlamlıkta.

ama aile ile geziye uzun yolculuğa falan çıkılacaksa konforundan pek birşey beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 6 Temmuz 2010; 13:11:29 >
  • kalitesiz olarak nitelenen kangoo güncel üretilen model mi?

kullanmadım ancak incelediğim kadarıyla kaliteli bir model gibi gelmişti bana.
  • Mesajım silinmiş galiba neyse olsun.Halbuki bi kusuru yoktu mesajın niye silindi?
    @76-aiz-76:
    Madem kullananları ayrı tutuyorsun lafın bana değil o zaman bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Mesajım silinmiş galiba neyse olsun.Halbuki bi kusuru yoktu mesajın niye silindi?
    @76-aiz-76:
    Madem kullananları ayrı tutuyorsun lafın bana değil o zaman bir problem yok.

2mizinde mesajı silinmiş.

zaten mesajımı iyi okusaydın kullanan tecrube sahıplerını ayrı tuttugumu anlardın.

neyse yanlış anlamışsın diyelim
  • konuyu başından itibaren okudum, forumnik arkadaşımın yazdıklarına bakarak 2 tane araç tavsiye edebilirim.
    1.Partner Tepee (yakıtı ve performansı açısından, kısmen de olsa konforunu göz önünde buldurarak)
    2.Eğer yeni modellerinde eski modellerin kronik sorunları giderilmişse VW Caddy'yi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

konuyu başından itibaren okudum, forumnik arkadaşımın yazdıklarına bakarak 2 tane araç tavsiye edebilirim.
    1.Partner Tepee (yakıtı ve performansı açısından, kısmen de olsa konforunu göz önünde buldurarak)
    2.Eğer yeni modellerinde eski modellerin kronik sorunları giderilmişse VW Caddy'yi öneririm.

fanatiklik içeren mesajları zaten dikkate almıyorum. Objektif değerlendirmem sonucu aşağıdaki şekilde sıraladım. Hepsi camlı koltuklu kombi versiyonlarıdır.
    1- Partner Tepee- Berlingo
    2- Caddy
    3- Yeni Doblo
    4- Yeni Kangoo
    5- Transit Connect

hiçbirinin döküleceğini sanmıyorum. Peugeot Citroen birebir aynı bu durumda başka faktörler devreye giriyor. Birbirlerine servis hizmeti veriyorlar mı? hayır.
    Satış, satış sonrası destek, müşteri memnuniyeti, distribütör firma vs. faktörler. Partner tepee Türkiyede üretiliyorsa bu da bir avantaj bence.

• quote:

quote:

konuyu başından itibaren okudum, forumnik arkadaşımın yazdıklarına bakarak 2 tane araç tavsiye edebilirim.

fanatiklik içeren mesajları zaten dikkate almıyorum. Objektif değerlendirmem sonucu aşağıdaki şekilde sıraladım. Hepsi camlı koltuklu kombi versiyonlarıdır.
    2- Caddy
    3- Yeni Doblo
    4- Yeni Kangoo
    5- Transit Connect

hiçbirinin döküleceğini sanmıyorum. Peugeot Citroen birebir aynı bu durumda başka faktörler devreye giriyor. Birbirlerine servis hizmeti veriyorlar mı? hayır.
    Satış, satış sonrası destek, müşteri memnuniyeti, distribütör firma vs. faktörler. Partner tepee Türkiyede üretiliyorsa bu da bir avantaj bence.

tepe fransada üretiliyor

• caddy derim ben yüzü eskidi ama yinede güzel
  • quote:

quote:

2- Caddy
    3- Yeni Doblo
    4- Yeni Kangoo
    5- Transit Connect

6.Yakışıklı Fiat Fiorino

• Arkadaslar turkiyede topu topu 5tane one cikan hafif ticari arac var , konuyu acan arkadasimiz forddan skildigi icin yeni bir soluk ariyor kanimca, tr kosullarinda ford. Vw en tutulan araclar tepee ve berlingo biraz hassas kaliyor bence ama yine aklina yatmiyorsa farkli segment fakat bunlarda ticari aractir navara ve ranger seceneklerini incele derim konfor ve sekil itibariyle guzel araclar.
  • Caddy ne yazıkki ticaride çok tutunamadı nedeni nazlı olması ilk partilerdeki debriyaj problemi ki hala düzeltilebilmiş değil 50-60 bin de baskı balata değişimi gerekiyor bir çok caddy e.İşin özüne gelirsek ticari araç problem çıkarmayacak yakıtı az olacak servise gittiğinde faturalardan ürkütmeyecek mümkünse yerli sahibi olan esnafa minumum masraf çıkarıcak bi araç gerek.Eğerki yükleriniz 300kg fazla olucaksa 90 hp güç üreten ünitelerine sıcak bakmayınız sonuçta siz kullanmayacaksınız verdiğiniz eleman araç hızlansın diye canını çıkarırken hem yakıtı hemde aracı fazlaca tüketecektir.

Araç seçimine gelince şu anki kasaların geçmişine bakın connect daha çok ticari kullanıldı keza dobloda diğer yönden kangoda bi nebze ticari olarak sevildi.Caddy ve Partner-Berlingo daha çok ailelerin tercihi oldu.Ancak bu saydıklarımın içinden en çok connect ve doblo tercih edildi kullanıldı, baktığımız zaman doblo eskisi ile alakası olmayan alt üst iç aksam larında yeniden geliştirerek sınıfının en üst standartlarında bir araba ortaya çıkardı.Keza hem ticari hem ailelerin tercihi olarak yollarda hızla yaygınlaştığını görebilirsiniz.Kullandığımdan biliyorum fiat dizel motorlarını triger leri zincirsiz olduğundan dolayı bakım masrafları minumum dur parça bolluğu yerli üretim sayesinde de sınıfındaki diğer araçlara göre burun farkıyla önde.Diğer araçlar için yukarıdaki herkes iyi kötü yorum yapmış kullanan olarak yeni dobloyuda ben anlatayım dedim.

Saygılarımla.

• Connect bencede.
  • quote:

problem çıkarmaması da bir kriter. ben de ford transit connect kullanıyorum ama beğenmiyorum. kaya gibi evet hiç esneklik yok araçta her çukur tümsekte belimiz oynuyor. yenisi de böyle mi diye merak ediyorum. biz eşşek aramıyoruz, en doğru seçimi yapmak istiyoruz.

eşşek aramıyosun ama eşşek niyetine kullanıcan sonuçda.
  • Önce Doblo Kullanılır konfor + yeni nesil olması sizi cezbeder
    sonra kangoo ya bakarsınız az yakar ama konforu iyi değildir
    daha sonra ford a bi göz atarsınız ama aradığınız saglamlıktan daha çok konfor olduğu için
    kesinlikle peugeot Partner Almaya karar verirsiniz

evet Almanız gereken Araç ya Partner yada doblo dur

Nede olsa ikiside albenisi olan ve güzel görünen araçlardır

daha sonra

Forumda konu açarsınız ve

Arkadaşlar Partner mi Doblo mu dersiniz

Evet Partner ağır basmıştır

Partner 1.6 105 HP 240 Nm Tork vay vay vay

Artık kararınızı verir

ve

2010 Model bir Opel Combo City Plus 1.3 CDTI 75 Hp Alırsınız ( 26.250 TL )

• quote:

Orijinalden alıntı: _1301217_

Önce Doblo Kullanılır konfor + yeni nesil olması sizi cezbeder
    sonra kangoo ya bakarsınız az yakar ama konforu iyi değildir
    daha sonra ford a bi göz atarsınız ama aradığınız saglamlıktan daha çok konfor olduğu için
    kesinlikle peugeot Partner Almaya karar verirsiniz

evet Almanız gereken Araç ya Partner yada doblo dur

Nede olsa ikiside albenisi olan ve güzel görünen araçlardır

daha sonra

Forumda konu açarsınız ve

Arkadaşlar Partner mi Doblo mu dersiniz

Evet Partner ağır basmıştır

Artık kararınızı verir

ve

2010 Model bir Opel Combo City Plus 1.3 CDTI 75 Hp Alırsınız ( 26.250 TL )

evet forumda tercih sıralamasını güzel özetledin :D:D:D

konunun sonunda arkadaş eve ford kötü dobloda karar kıldım deyip massey ferguson çift çeker aldım demesin
    full +full kabinli. 8 ton romork 1 bin tl fark öde balya makinesi yanında kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: _1301217_

]

tepee 110 psdir
  • karşılaştırmalı test yok mu ? dergi veya otomobil sitesi incelemesi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.