Şimdi Ara

Başlangıç için günlük 30 cent.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PTC sitelerinin sistemini anlatmaya gerek yok herhalde.Eğer bilgi almak isteyen olursa PM'den ulaşabilir.

Forumda'da belki görmüştürsünüz aylık 200 dolar 300 dolar kazanın gibi başlıklar PTC sitelerinden kimse başlangıçta bu paraları kazanamaz.Hatta ilk gün oldu ki tıklamayla 50 cent kadar kazandınız(ki yok böyle birşey) öpün başınıza koyun.

Önceleri PTC ile bayağı uğraştım tatlı denecek miktarlarda kazançlarım da oldu.Sıkılmıştım bıraktım şimdi tekrar başladım.

şu an aktif olarak kullandığım ptc siteleri

Neobux

Probux

Ojoo

Zapbux

Başlangıç için söylüyorum bu sitelere üye olup düzenli olarak günlük tıklama yaparsanız yaklaşık 30 cente yakın kazanırsınz .Şahsen ben bir kaç defa 30 centi yakaladım.
    Bunları yaptım peki sonrası için ne yapmalıyım derseniz pm atmanız yeterli :)

• Benim probux ta hesabım vardı kapatıldı neden oldu anlamadım ve 50 dolar yapmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni başladım bakalım ne kadar gideceğiz hayırlısı diyelim.

neobux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayıpZaman -- 2 Ağustos 2014; 14:04:25 >
  • greant64 G kullanıcısına yanıt
    greant64 probux ödemeler konusunda sıkıntı şu anada kadar hiç yaşamadım ancak forumdada bir dedikodudur almış başını gidiyor :) ama probux neobux bunlar oturmuş siteler pek sıkıntı cıkaracaklarını sanmıyorum 3 gün geç alırsın paranı ama alırsın yani :)
  • ah hocam ah yeni başladın bari bizim alt üyemiz olarak başlasaydın :))
  • Ojooo reklam tıklayarak para kazanma sitesi, Alman bir şirkete ait PTC
    sitesidir.Açıldığından bu zamana şuan tam tamına 10,138,235 kayıtlı üyeye sahip olan
    Ojooo Ptc sitesi internet üzerinden para kazanan kullanıcılar için reklam başına
    kazandırdığı para miktarı açısından oldukça gözde ve güvenilir bir Ptc sitesi haline geldi.

BU ADRESTEN ÜYE OLABİLİRSİNİZ >> http://wad.ojooo.com/register.php?ref=Slevan

Sadece 5sn ve 30sn bekleyerek reklam izlemek, para yatırmak yok dünyaca günvenilirlik kazanmış bir sitedir.
    Referanslı linkimden üye olursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.